Keukens

Op zoek naar LED strips  of LED spots voor uw keuken?

Bekijk hier onze LED keuken projecten.

Op deze pagina geven wij u meer informatie over LED keukenverlichting. Mocht u bij het lezen van dit artikel toch nog meer informatie nodig hebben, dan kunt u ons uiteraard een e-mail sturen of gewoon even bellen op nummer 085-0166675.

LED is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de meest uiteenlopende keukens. Of het nu gaat om het verlichten van de keukenkastjes, het uitlichten of verlichten van uw aanrechtblad of het algehele aangezicht van uw keuken wilt uitlichten.

Om u een beeld te geven waar u LED strips in uw keuken kunt gaan inbouwen hebben wij hier geven wij hieronder enkele voorbeelden;

 • Boven uw keukenkastjes
 • Onder uw keukenkastjes
 • Boven uw aanrecht
 • Onder uw werkblad
 • Aan de onderkant van uw keuken
 • In de keukenkastjes
 • In de lades van uw keuken

Het begint allemaal met de keuze voor de juiste LED strip. LED strips zijn bij ons leverbaar in alle kleuren en tinten, welke hieronder staan beschreven.

led profiel keuken

LET OP!

Onze LED strips voor keukens zijn leverbaar in 12 volt en 24 volt & in de volgende wattages 4,8 watt, 6 watt, 9,6 watt, 10, 12 watt, 14,4, 18watt per meter. Afhankelijk van de gewenste lichtsterkte is er altijd een juiste LED strips verkrijgbaar.

 • Extra warm wit 2700K (warm licht vergelijkbaar met een ouderwetse gloeilamp)
 • Warm wit 3000K (mooie warm licht, niet richting geel)
 • Natuurlijk wit 4000K (daglicht)
 • Koud wit 6000K (koelkast / ijswit)

Alle multi color LED strips zijn leverbaar in ip20 en ip65, ip67 en ip68.

 • Dual white LED strips

Leverbaar vanaf 7,2 watt per meter tot maar liefst 19,2 watt, zo heeft u altijd de keuze voor de juiste lichtsterkte.

 • RGB
 • RGBW
 • RGBWW
 • RGBCCT

Het aanbod aan LED strips voor uw keuken is zoals u kunt zien erg divers en uitgebreid, bovendien leveren wij onze LED strips vanaf 1 meter tot 5 meter op 1 rol, u kunt onze LED strips tevens eenvoudig inkorten met een gewone schaar.

Het voordeel van deze LED strips voor uw keuken;

 • LED strips voor uw keuken geven mooi egaal licht
 • Werkt zowel als hoofd & accentverlichting
 • De keuken LED strips zijn energiezuinig
 • De strips gaan +50.000 branduren mee
 • Aansluiten is zeer eenvoudig
 • De LED strips zijn dimbaar tot 1%

U kunt de keuken LED strips eenvoudig via de volgende pagina bestellen.

led strips voor keukens

Om de LED strips netjes in uw keuken te kunnen wegwerken adviseren wij van profielgigant.nl altijd gebruik te maken van LED strip keukenprofielen.

Het grote voordeel van onze LED strip keukenprofielen is dat de LED strips niet meer onderhevig zijn aan stof en schadelijke invloeden van buitenaf.

De LED strip profielen voor keukens leveren wij in ruim 30 verschillende profielen, afhankelijk van uw wensen en eisen is er dus altijd een geschikt profiel voor uw keuken leverbaar. De profielen worden bij ons gratis altijd gratis inclusief afdekking geleverd. Met deze afdekking sluit u het profiel na het plaatsen van de LED strip af, deze afdekkingen zijn leverbaar in helder/transparent of melkwit/opaal.

Om u goed op weg te helpen hebben wij hier stap voor stap uitgelegd wat u nodig heeft om de LED strips in uw keuken toe te kunnen passen.

1) LED strip keukenprofielen, deze profielen kunt u vastzetten met montageklemmen, met kit of lijm, dubbelzijdige tape of met een platte schroef welke u eenvoudig in het profiel kunt verzinken.

2 ) LED strip naar keuze
Maak de keuze voor de gewenste LED strip in zowel 12 volt als 24 volt.

3 ) LED strip voeding
Met een LED strip voeding geeft u uw LED verlichting stroom. Wij hebben zowel 12 volt als 24 volt LED trafo’s in het assortiment. Ook zijn er dimbare trafo’s leverbaar welke u op een 220 LED dimmer kunt aansluiten. Wij geven u 5 jaar garantie op onze voedingen!
Tevens zijn vrijwel al onze trafo’s / voedingen waterdicht! Wel zo veilig in uw keuken natuurlijk.

4 ) LED strip aansturing
Er zijn vele LED strip aansturingen verkrijgbaar. U kunt ervoor kiezen om draadloos uw LED strip aan de hand van een controller in combinatie met een draadloze afstandsbediening aansturen. Er zijn zowel controllers verkrijgbaar die werken via iw mobiele telefoon of tablet middels Bluetooth. Ook leveren wij controllers die werken op een radiofrequentie, zo kunt u uw strips bedienen zonder te richten tot wel 20 meter!

Het enige dat u nodig heeft is ruimte voor de controllers + LED voeding.

Voor vragen kunt u ons bereiken op nummer 085-0166675.

LET OP!

Omdat wij als geen ander weten dat uw keuken niet ieder jaar vervangen dient te worden, willen wij net als u dat uw LED strips zo lang mogelijk & bovendien probleemloos mee gaan. Wij adviseren dan ook om gebruik te maken van LED strip keukenprofielen, deze zorgen ervoor dat uw LED strips tot wel 50% langer mee gaan.

Voor een maximaal lichteffect adviseren wij voor een heldere / transparante afdekking te kiezen. Wilt u echter geen LED puntjes van uw strip zien en het licht filteren dan adviseren wij om voor een melkwitte / opale afdekking te kiezen. Plaatst u de profielen in het directe zicht dan is een U vorm profiel altijd aan te bevelen, hier ligt de strip namelijk iets dieper in het profiel en heeft het licht een beperkte lichtspreiding.
De LED strip profielen voor uw keuken zijn eenvoudig in te korten en standaard leverbaar in lengten van 1 of 2 meter.

Bij profielgigant.nl is de afdekking altijd gratis meegeleverd, u heeft de keuze uit een transparante / heldere of opaal / melkwitte afdekking.

LED verlichting voor keukens komen bekijken?

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen maar nog niet overtuigd bent dan bent u bij ons van harte welkom. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoekje aan onze showroom.

Online bestellen?

Wij verwerken uw order binnen 24 uur en versturen uw pakket door heel Europa & altijd inclusief track and trace code.