Muren & wanden

led strip in muur scaled

Wij van profielgigant zijn trotste leverancier van LED profielen die u kunt wegwerken in uw wand of muur. Wij hebben voor iedere situatie een geschikt LED profiel, of het nu gaat om de muren en wanden van uw woning of de muren en wanden van uw bedrijf wij hebben voor iedere situatie het juiste LED profiel.

Het voordeel van onze LED profielen is dat deze zowel leverbaar zijn in opbouw als inbouw varianten. Afhankelijk van uw wensen m.b.t. het gewenste lichteffect is er dus altijd een profiel dat aan uw wensen en eisen zal voldoen.

Lees hier meer over LED muurprofielen.
Wilt u meer weten over LED wandprofielen dan klikt u hier.

Wilt u zo min mogelijk stipjes van uw LED strip zien dan adviseren wij een Opaal afdekking te kiezen. Wanneer u deze afdekking gaat plakken in een U vorm LED profiel (hierbij ligt de strip dieper in het profiel) zullen de afzonderlijke stipjes zo min mogelijk zichtbaar zijn.
Wij adviseren om minimaal 60 LED’s per meter aan te houden wanneer u zo min mogelijk van uw LED strip wilt zien.

Wij leveren LED muurprofielen inclusief afdekking v.a. € 2,25 per meter.

Hieronder geven wij stap voor stap aan wat u nodig heeft.

led strips installeren

1) LED strip profielen van aluminium, Hierin kunt u de LED strips plakken, waardoor deze kaarsrecht liggen.
Met onze LED profielen heeft u ongekende mogelijkheden bij het gebruik van LED strips. Met name 45 graden profielen zijn uitermate geschikt voor het plaatsen in de nok van een zolder.

1.1) Eindkappen voor de aluminium LED strip profielen.

2 ) Kies de juiste 12 volt LED strips of 24 volt LED strip voor het verlichten van uw zolder. Onze LED strips zijn leverbaar in 12 volt of 24 volt!
Welke LED strips zijn geschikt voor in de thuisbioscoop?

  • LED strips met 1 vaste kleur
  • LED strip koud wit 6000 kelvin
  • LED strip natuurlijk wit 4000 kelvin
  • LED strip warm wit 3000 kelvin
  • LED strip extra warm wit 2700 kelvin
  • LED strip RGB
  • LED strip RGBW (RGB + wit)
  • LED strip RGBWW (RGB + warm wit)
  • LED strip RGBCCT (RGB + wit & warm wit

Onze LED strips zijn leverbaar in 12 volt maar ook in 24 volt. Afhankelijk van de gewenste lengte adviseren wij bij een lengte langer dan 10 meter gebruik te maken van 24 volt.
De 24 volt LED strips zijn leverbaar op rol tot 12,5 meter uit 1 lengte waarbij u de LED strip vanuit 1 zijde van stroom voorziet. De lichtsterkte is over de gehele lengte hetzelfde.
Op al onze LED strips geven wij maar liefst 3 jaar garantie.

3 ) LED strip voeding / LED trafo. Hiermee voorziet u de LED strips van stroom. Wij verkopen zowel 12 volt LED voedingen als 24 volt LED voedingen. Op onze voedingen voor LED verlichting geven wij 5 jaar garantie.
3.1) Dimbare 12 volt LED voeding & 24 volt dimbare LED voedingen. Deze kunnen alleen bekabeld worden aangesloten in combinatie een 1-10v wanddimmer of een triac fase afsnijding wanddimmer.
Let op deze werken alleen met een bijpassende wanddimmer.

4 ) LED strip controller
Met onze draadloze LED strip controller kunt u de LED strip afstandsbediening aansturen. Het installeren van deze controller is tevens kinderlijk eenvoudig.
Het bereik van de controller is circa 30 meter en werkt ook door muren heen. U kunt met onze LED controllers 4 strips afzonderlijk bedienen.
Ook kunt u in 1 ruimte meerdere strips op 1 zone aansluiten. Zo heeft u volledige vrijheid in het aansturen van de LED strips.
De controllers zijn geschikt voor zowel 12 als 24 volt LED strips.

5 ) LED strip afstandsbediening, hiermee kunt u met behulp van de LED strip controller de LED strips geheel draadloos en zonder te richten aansturen.
5.1) LED wanddimmer (draadloos) Naast de remote is er de mogelijkheid onze LED strips aan te sturen met een draadloze wanddimmer.
Deze heeft net als de afstandsbediening een bereik van 30 meter.
5.2) LED wifi aansturing is tevens mogelijk. U kunt zowel de afstandsbediening, de wanddimmer als de WIFI module tegelijk of afzonderlijk bedienen.

6 )  LED voeding stroomkabel, ook kunt ervoor kiezen de trafo rechtstreeks op uw stroompunt aan te sluiten

Vragen ? Bel nu met profielgigant.nl via 085-0166675
Voor al uw LED strips & LED profielen komt u naar Profielgigant.nl! Wij hebben een zeer groot en bovendien voordelig assortiment LED verlichtingen.

Bij ons kunt u gelijk bestellen wat u nodig heeft of u kunt natuurlijk altijd langs komen in onze LED winkel / LED groothandel in Purmerend.

U kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken in onze LED showroom of uw vragen mailen naar info@samti.nl of belt u gerust met 085-0166675

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling dezelfde dag altijd verstuurd wordt zodat u de volgende dag er al gelijk van kunt genieten. Wij versturen onze pakketen met een track and trace code zodat u altijd kunt zien waar en wanneer uw bestelling precies aankomt, mocht u nou ook nog eens een bestelling plaatsen boven de 99 euro dan rekenen wij u helemaal geen verzendkosten!

LET OP!

Omdat wij als geen ander weten dat uw muren niet ieder jaar opnieuw van LED strips moeten worden voorzien, willen wij net als u dat uw LED strips zo lang mogelijk & bovendien probleemloos mee gaan. Wij adviseren dan ook om gebruik te maken van LED strip muurprofielen, deze zorgen ervoor dat uw LED strips tot wel 50% langer mee gaan.

Voor een maximaal lichteffect adviseren wij voor een heldere / transparante afdekking te kiezen. Wilt u echter geen LED puntjes van uw strip zien en het licht filteren dan adviseren wij om voor een melkwitte / opale afdekking te kiezen. Plaatst u de profielen in het directe zicht dan is een U vorm profiel altijd aan te bevelen, hier ligt de strip namelijk iets dieper in het profiel en heeft het licht een beperkte lichtspreiding.
De LED strip profielen voor uw keuken zijn eenvoudig in te korten en standaard leverbaar in lengten van 1 of 2 meter.

Bij profielgigant.nl is de afdekking altijd gratis meegeleverd, u heeft de keuze uit een transparante / heldere of opaal / melkwitte afdekking.

LED verlichting voor muren komen bekijken?

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen maar nog niet overtuigd bent dan bent u bij ons van harte welkom. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoekje aan onze showroom.

Online bestellen?

Wij verwerken uw order binnen 24 dag en versturen uw pakket door heel Europa & altijd inclusief track and trace code.