Wij van profielgigant zijn trotste leverancier van LED profielen die u kunt wegwerken in uw wand of muur. Wij hebben voor iedere situatie een geschikt LED profiel, of het nu gaat om de muren en wanden van uw woning of de muren en wanden van uw bedrijf wij hebben voor iedere situatie het juiste LED profiel.

Het voordeel van onze LED profielen is dat deze zowel leverbaar zijn in opbouw als inbouw varianten. Afhankelijk van uw wensen m.b.t. het gewenste lichteffect is er dus altijd een profiel dat aan uw wensen en eisen zal voldoen.

Lees hier meer over LED muurprofielen.
Wilt u meer weten over LED wandprofielen dan klikt u hier.

Wilt u zo min mogelijk stipjes van uw LED strip zien dan adviseren wij een Opaal afdekking te kiezen. Wanneer u deze afdekking gaat plakken in een U vorm LED profiel (hierbij ligt de strip dieper in het profiel) zullen de afzonderlijke stipjes zo min mogelijk zichtbaar zijn.
Wij adviseren om minimaal 60 LED’s per meter aan te houden wanneer u zo min mogelijk van uw LED strip wilt zien.

Wij leveren LED muurprofielen inclusief afdekking v.a. € 3,50 per meter.

LET OP!

Omdat wij als geen ander weten dat uw muren niet ieder jaar opnieuw van LED strips moeten worden voorzien, willen wij net als u dat uw LED strips zo lang mogelijk & bovendien probleemloos mee gaan. Wij adviseren dan ook om gebruik te maken van LED strip muurprofielen, deze zorgen ervoor dat uw LED strips tot wel 50% langer mee gaan.

Voor een maximaal lichteffect adviseren wij voor een heldere / transparante afdekking te kiezen. Wilt u echter geen LED puntjes van uw strip zien en het licht filteren dan adviseren wij om voor een melkwitte / opale afdekking te kiezen. Plaatst u de profielen in het directe zicht dan is een U vorm profiel altijd aan te bevelen, hier ligt de strip namelijk iets dieper in het profiel en heeft het licht een beperkte lichtspreiding.
De LED strip profielen voor uw keuken zijn eenvoudig in te korten en standaard leverbaar in lengten van 1 of 2 meter.

Bij profielgigant.nl is de afdekking altijd gratis meegeleverd, u heeft de keuze uit een transparante / heldere of opaal / melkwitte afdekking.

LED verlichting voor muren komen bekijken?

Wanneer u plannen heeft LED verlichting aan te schaffen maar nog niet overtuigd bent dan bent u bij ons van harte welkom. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoekje aan onze showroom.

Online bestellen?

Wij verwerken uw order binnen 24 dag en versturen uw pakket door heel Europa & altijd inclusief track and trace code. Bestellingen boven de 75 euro worden bovendien geheel gratis naar u verzonden.

 

CART

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›