LED verlichting voor brillenwinkel

Enginear and Eyes 03 LED verlichting Brillenwinkel LED Gigant

LED verlichting voor brillenwinkel

Wilt u het aanzien en de aantrekkingskracht van uw brillenwinkel vergroten?

Een opticien is een plek waar verlichting uitermate belangrijk is. Zowel de lichtopbrengst als de kwaliteit van het licht is bepalend voor de beleving van de klant. Kleuren van monturen en glazen komen bij een hoge kwaliteit LED verlichting beter tot hun recht dan bij standaard LED strips of LED lampen. De CRI waarde is bepalend voor het kwaliteit van het licht alsmede de lichtopbrengst per wattage. Ook de wijze van dimmen kan een rol spelen bij de algehele lichtkwaliteit. Voor dit project maken wij gebruik van CCT LED strips ook wel Dual white genoemd. Hiermee kunt u de kelvin waarde of lichtkleur bepalen. De kelvin range ligt tussen de 2700k en 6500k waarbij de CRI waarde boven de 92 ligt. De kleuren van de monturen en glazen komen hierdoor perfect uit. Ook de huidskleur van de klant blijft natuurgetrouw worden weergegeven in de spiegels. Voor de aansturing hebben wij gekozen voor zigbee controllers welke gekoppeld zijn aan de Philips Hue bridge. De Zigbee LED controllers werken perfect in combinatie met de dual white LED strips  

LED-verlichting verbruikt minder stroom en creëert veel minder warmte dan traditionele verlichting voor uw brillenzaak. Daarom zijn LED-lampen gemakkelijker te beschouwen als klimaat neutraal. Ook is LED-verlichting beschikbaar in vele kleuren, waardoor u de ideale sfeer voor uw brillenwinkel of optiek kunt maken.

Met LED-verlichting kunt u de meest prachtige sfeer voor uw brillenzaak creëren. Of u nu de voorkeur geeft aan een levendige en bruisende sfeer of aan een rustgevende en ontspannende omgeving. Met LED-verlichting kunt u de uitstraling krijgen die u verlangt.

Bel ons voor advies betreft uw brillenwinkel met LED-verlichting!

Wordt het tijd om het aanzicht van u brillenzaak interieur te moderniseren?

LED's, of lichtemitterende diodes, zijn de meest energie-efficiënte vorm van verlichting. Ze produceren minder warmte en zijn daarom een efficiëntere optie voor uw omgeving dan traditionele gloeilampen. Bovendien is LED-verlichting verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat u de perfecte sfeer voor uw brillenwinkel kunt creëren. U kunt LED-verlichting gebruiken om een heldere en stimulerende sfeer te creëren of een kalme en ontspannen sfeer. Dit is een uitstekende methode om het uiterlijk van uw optiek te verbeteren.

De mogelijkheden in brillenzaak LED-verlichting

Bij bieden wij u graag een groot assortiment hoogwaardige LED-verlichtingscomponenten tegen de beste prijzen. Ook wanneer u op zoek bent naar speciale brillenwinkel verlichting, winkelgevelverlichting, of andere commerciële verlichting. Wij hebben de artikelen die u nodig heeft om de resultaten te krijgen die u wenst. Ons deskundig en ervaren personeel staat altijd klaar om u te helpen de beste beslissingen te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en diensten en laat ons u helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw volgende project.

Enginear and Eyes 03 LED verlichting Brillenwinkel LED Gigant

Inhoud

In dit project van de brillenwinkel zijn de volgende producten gebruikt

Vraag hieronder een offerte aan voor brillenwinkel LED-verlichting

Neem contact met ons op
 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Bij zijn we er trots op dat we een breed scala aan hoogwaardige LED-verlichtingsproducten kunnen aanbieden tegen scherpe prijzen. Of u nu op zoek bent naar speciale brillenwinkel verlichting, etalage verlichting, of andere soorten winkelverlichting. heeft de oplossing die u nodig heeft om uw gewenste resultaten te bereiken. Onze ervaren en professionele medewerkers zijn altijd bereikbaar voor hulp en advies, zodat u zeker kunt zijn van uw keuzes. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen of zorgen over onze oplossingen en diensten. Laat ons u helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw volgende project door rechtstreeks contact met ons op te nemen.

  Zakelijk LED advies op maat voor een opticien

  Heeft u vragen over onze LED producten of over zakelijk bestellen? Of heeft u advies nodig bij de verlichting in uw opticien? 

  Bekijk onze veel gestelde vragen eens of neem contact met ons op. Ons zakelijke team staat voor u klaar!

  Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via de telefoon 085 – 00 20 244 of per email support@led-gigant.nl

  En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Purmerend.

  Kennismaken & adviesgesprek

  Wij luisteren graag naar uw ideeën en geven deskundig advies. Ons aanbod is groot en leveren maatwerk.

  Offerte op maat voor een brillenwinkel

  Deze offerte ontvangt u geheel vrijblijvend. en wordt opgemaakt door onze deskundige LED adviseurs.

  LED installatie en montage

  Wilt u zelf de LED verlichting monteren voor uw brillenwinkel of kunnen we u ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor u klaar.

  [page-generator-pro-related-links group_id="22810" output_type="list_links_comma"]