Retourformulier

Informatie rondom retourneren

Retourneren 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar profielgigantt.nl zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en originele verpakking aan de ons dienen te worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@led-gigant.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP!

Stuur altijd uw product in een doos terug, zodat deze niet beschadigd. Wij kunnen alleen retouren in ontvangst nemen als deze zijn voorzien van een track and trace code. zonder deze code kunnen wij uw retour niet accepteren.

het retourneren van LED profielen langer dan 175cm is niet mogelijk met standaard postdiensten. De kosten voor het retourneren van LED profielen zijn voor uw eigen rekening en risico.

Vermeld bij de retourzending de volgende gegevens:
 • Ordernummer
 • Aankoopgegevens
 • Uw rekeningnummer
Retouradres Profielgigant.nl

Profielgigant.nl
T.a.v. de afdeling retouren ovv uw ordernummer.
Netwerk 59
1446 WS Purmerend

Voeg in de retourdoos uw reden van retouren met uw naam en rekeningnummer toe.

*Bewaar altijd uw track and trace code van uw retourzending. Zonder het retourbewijs kunnen wij uw retourzending niet retour nemen.

Wij vergoeden maximaal € 6,95 aan retourkosten. (bij een fout aan onze zijde)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw ordernummer

  Reden van retour

  Een notitie met daarop uw volledige gegevens inclusief uw IBAN en tenaamstelling van uw bank is verplicht. Zonder deze notitie kunnen wij de retouren niet in behandeling nemen.

  Aansprakelijkheid:

  Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer. Stuur eventueel ook een foto mee.