Retourneren:
Indien de producten niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u deze mits onbeschadigd binnen 30 dagen aan profielgigant retourneren. U krijgt dan van ons een vervangend product of het betaalde bedrag retour. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. De kosten voor het retourneren worden niet vergoed.

Retouren kunnen worden geretourneerd aan;

Profielgigant.nl / Samti Webshops
Zuiddijk 412
1505 HE Zaandam

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw ordernummer

Reden van retour

Een notitie met daarop uw volledige gegevens inclusief uw iban en tenaamstelling van uw bank is verplicht. Zonder deze notitie kunnen wij de retouren niet in behandeling nemen.

Aansprakelijkheid:

Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer. Stuur eventueel ook een foto mee.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CART

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›