Hoe krijg ik de afdekking in het LED profiel?

Afhankelijk van het gekozen LED profiel en de afdekking zijn er meerdere mogelijkheden om de afdekking in het LED profiel te plaatsen. Voor vrijwel alle type LED profielen is klikken de enige optie. U plaatst de LED profiel afdekking als volgt: Plaats de afdekking parallel op het profiel. druk deze er horizontaal voorzichtig met de lipjes in. Zodra het 1e deel van de afdekking in het LED profiel zit drukt u deze voorzichtig en met beleid verder het profiel in. U werkt door tot het einde en de afdekking zit muurvast. U kunt desgewenst de profielen met op de kop monteren zonder dat de afdekkingen eruit kunnen vallen! Succes met de installatie van uw LED klikafdekking.

Wat zijn de verschillen tussen 12 volt en 24 volt LED strip?

De verschillen tussen een 12 volt en 24 volt LED strip zijn de mogelijkheid de lengte van een LED strip optimaal te verlengen.

Alle 24 volt LED strips in ons assortiment kunt u vanuit 1 kant voeden tot max 12,5 en 15 meter (*afhankelijk van het type LED). Indien u +15 meter LED wenst te gebruiken dan adviseren wij wel om de strip van 2 kanten te voeden met een 24 volt LED voeding. Zorg er bij het voeden van de LED strips dat de 24 volt LED voeding voldoende vermogen geeft voor de gewenste lengte.

Indien u korte lengtes gebruikt volstaat een 12 volt LED strip ook prima. Qua verbruik, lichtopbrengst en levensduur is er op korte lengtes geen verschil met 24 volt LED strips.

Wenst u tot 30 meter aaneengesloten te gebruiken zonder tussenkomt van voedingen, dan adviseren wij onze 24 volt LED. Onze 48 volt LED strips werken tot 30 meter zonder lichtverlies!

Hoe monteer je een LED profiel?

Een LED profiel kan op enkele verschillende manieren op de ondergrond worden gemonteerd. U kunt het monteren met schroeven die u in het oppervlak boort, of u kunt het stevig vastklemmen door eerst klemmen op oppervlakken te boren en daar vervolgens uw LED verlichting op te monteren. Voor onze standaard profielen raden wij aan om de LED profielen te door boren en vervolgens vast te zetten met schroefjes. Zoek hier naar uw montageklem Liever LED profielen vastplakken met uiterst krachtige montagetape? Zie hier ons assortiment montagetape.

12 volt LED strips

Professionele dimbare, 12 volt LED strips. Eenvoudig door u zelf in te korten of te verlengen tot iedere gewenste lengte
✓ 12 volt LED strips ✓ leverbaar in iedere lichtsterkte of kelvin waarde ✓ Verkrijgbaar op rol van 2,5 tot 50 meter ✓ Eenvoudig op maat te knippen ✓ Te verlengen tot iedere gewenste lengte ✓ Uit voorraad leverbaar ✓ 36 maanden of te wel 3 jaar garantie    

Waarom LED strips van profielgigant.nl

De LED strips van profielgigant.nl zijn van de zeer hoge kwaliteit. Door onze jarenlange eigen import en productie leveren wij alleen de beste kwaliteit LED strips.

✓ Ideale lichtverdeling ✓ CRI waarde tot 95! ✓ Leverbaar van 60 tot 540 LED’s per meter (COB LED’s) ✓ Leverbaar in 12 volt, 24 volt en 48 volt ✓ Eenvoudige installatie ✓ In huis op maat maak service ✓ Lange levensduur LED strips tot wel 50.000 branduren (in combinatie met LED profielen) ✓ Eigen showroom en service ✓ Standaard 3 jaar garantie

Garantie op LED profielen

Op al onze LED profielen geven wij5 jaar garantie, de garantie is van toepassing of verkleuring van zowel het profiel als de afdekkingen.

Omdat wij u graag vooraf van het juiste advies voorzien nodig wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Ook kunt u ons altijd een offerte aanvraag sturen.

Wat is IP68 voor LED strips?

IP68 voor LED strips geeft aan dat de LED beschermd is tegen vocht en geschikt voor onderdompeling!

Wat is IP67 voor LED strips?

IP67 voor LED strips geeft aan dat de LED beschermd is tegen vocht maar niet geschikt tegen onderdompeling.

Wat is IP65 voor LED strips?

IP65 voor LED strips geeft aan dat de LED beschermd is tegen vocht maar niet geschikt tegen onderdompeling

Wat is IP65 voor LED strips?

IP65 voor LED strips geeft aan dat de LED beschermd is tegen vocht maar niet geschikt tegen onderdompeling