Verzending

Afhalen van uw LED verlichting bij profielgigant.nl?

Indien uw uw producten vandaag nodig heeft voor uw project? Bel dan gerust of kom langs in onze LED showroom. Alle producten zijn direct af te halen in ons magazijn. Bij profielgigant werkt een enthousiast team van LED liefhebbers met een passie voor service en oplossingen. Dus kom gerust langs.

Levering LED producten van profielgigant.nl:

Wij leveren al onze producten inclusief track and trace door héél Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Engeland.

Levertijden:

Alle getoonde producten zijn standaard op voorraad bij ons. Wij tonen alleen producten op onze website die wij binnen 24 uur kunnen verzenden. Indien een product op nabesteld staat dan kunt ons altijd even bellen over de actuele levertijd.

Standaard worden alle LED producten voor € 9,95 verzonden.
Wanneer er LED profielen en overige LED producten worden besteld zijn de transportkosten € 9,95, voor Belgie is dit €14,95 Wij vesturen met onze speciale express transporteur welke uw pakket keurig voor de deur zal afleveren. Indien u niet aanwezig bent worden er nog 2 pogingen gedaan.

De LED profielen versturen wij vanwege de pakketomvang met een speciaal transport. De levertijd van de LED profielen is ook hiervoor gewoon 24 uur.

Levertijden

Voor 15.00 besteld = morgen in huis.

Bestellingen die op vrijdag na 15:00 en op zaterdag en zondag en de feestdagen worden gedaan, worden geleverd op dinsdag.

Tijdens feestdagen kunnen de levertijden afwijken.

Zaterdag levering:

Indien uw de bestelling op zaterdag geleverd wenst te krijgen dan horen wij dit graag. Dit is in overleg en tegen een kleine meerprijs mogelijk. Liever uw producten ophalen op zaterdag? Ook dat kan! Kom gerust langs in onze LED winkel.

Aansprakelijkheid:

Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer. Stuur altijd een foto mee van de verpakking.

Zakelijk bestellen bij profielgigant.nl buiten Nederland:

Indien u een bestelling doet vanuit Belgie, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij zullen dan geen BTW in rekening brengen op uw factuur. U kunt zich aanmelden op de website en ons een verzoek sturen via het contactformulier.

Levering extra lange pakketen tot 4 meter

De verzendkosten zijn voor de 3 meter profielen € 124,95
De verzendkosten zijn voor de 4 meter profielen € 169,95

Heeft u vragen over de verzending van uw pakket? Stuur ons gerust uw vraag per e-mail of kom langs.

Selecteer een Afleverpunt