Afhalen van uw LED verlichting bij profielgigant.nl?

Indien uw uw producten vandaag nodig heeft voor uw project? Bel dan gerust of kom langs in onze LED showroom. Alle producten zijn direct af te halen in ons magazijn.

Levering LED producten van profielgigant.nl:

Wij leveren al onze producten inclusief track and trace door héél Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Engeland.

Levertijden:

Alle getoonde producten zijn standaard op voorraad bij ons. Wij tonen alleen producten op onze website die wij binnen 24 uur kunnen verzenden.

Bestellingen met een waarde boven de €149,95,- versturen wij geheel GRATIS binnen en buiten Nederland.

Standaard worden alle producten voor € 6,95 verzonden.
Wanneer er profielen en overige producten worden besteld zijn de transportkosten € 14,95 (bij orders onder de €149,95,-).

De LED profielen versturen wij vanwege de pakketomvang met een speciaal transport. De levertijd van de LED profielen is echter 24 uur.

Levertijden

Voor 15.00 besteld = morgen in huis.

Bestellingen die op vrijdag na 15:00 en op zaterdag en zondag en de feestdagen worden gedaan, worden geleverd op dinsdag.

Tijdens feestdagen kunnen de levertijden afwijken.

Aansprakelijkheid:

Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer. Stuur altijd een foto mee van de verpakking.

Zakelijk bestellen bij profielgigant.nl buiten Nederland:

Indien u een bestelling doet vanuit Belgie, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij zullen dan geen BTW in rekening brengen op uw factuur. U kunt zich aanmelden op de website en ons een verzoek sturen via het contactformulier.

Verzendtarieven zakelijke aankopen:

Bij zakelijke leveringen die niet in de webshop worden geplaatst hanteren wij de volgende verzendtarieven.

Orders onder  >€ 499 Verwerkingskosten € 13,95
Orders boven <€ 499 worden gratis geleverd.
*Deze bedragen zijn inclusief BTW en van toepassing op de door ons opgemaakte offertes.

Levering extra lange pakketen tot 4 meter

De verzendkosten zijn voor de 3 meter profielen € 124,95
De verzendkosten zijn voor de 4 meter profielen € 169,95

Heeft u vragen over de verzending van uw pakket? Stuur ons gerust uw vraag per e-mail of kom langs.

CART

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›