Filters

Product Afdekking +

Productcategorieën +

LED strips 50 meter 12v/24v

Onze 50 meter lange LED strips zijn in diverse wattages en lichtsterktes verkrijgen. Bent u bezig met een verbouwing of een elektriciën die dagelijks vele projecten van LED strips voorziet? Onze 50 meter lange LED strip bieden de oplossing voor al uw installaties.

Onze 50 meter lange LED strips zijn verkrijgbaar in 2700 kelvin, 3000 kelvin, 4000 kelvin en 6000 kelvin. Dus voor iedere toepassing hebben wij de juiste LED strips.
Ook bieden wij u voordelige RGB, RGBWW en RGBW & RGBCCT LED strips aan.

De voordelen van LED strips van profielgigant.nl?

✓ LED strips met een lengte van 50 meter
✓ 3 jaar garantie
✓ Alle LED strips zijn dimbaar
✓ Verkrijgbaar op rol van 5 meter.
✓ Eenvoudig op maat te knippen
✓ Ideale lichtverdeling
✓ Eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken
✓ Verlengde levensduur LED strips
✓ De LED strip profielen leverancier van Europa!

Wij zijn jarenlang leverancier van 12 volt warm witte LED strips op rollen vanaf 2,5 tot 12.5 meter uit 1 lengte, die door onze klanten op de meest veeleisende zakelijke en particuliere projecten worden geïnstalleerd.

Onze 50 meter lange LED strips zijn uitvoerig getest, en geven altijd de juiste kleurechtheid van 2700 kelvin, 3000 kelvin, 4000 kelvin of 6000 kelvin weer. De lichtsterkte begint van 480 tot maar liefst 1200 lumen per meter!
Zo is er altijd een LED strip die aan uw projecteisen voldoet.

Wanneer u gemiddeld licht wenst, adviseren wij 4,8 watt tot 6 watt per meter aan te houden.
Bij projecten waar een hoge lichtopbrengst vereist is heeft u aan 9,6 watt en 12 watt LED strips de juiste lichtsterkte.

De LED strips van profielgigant.nl zijn van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange eigen import en productie leveren wij altijd dezelfde hoge kwaliteit LED strips.

De installatie van onze LED strips
Wat u nodig heeft om gebruik te maken van onze LED strips is een speciale LED voeding.
Afhankelijk van het totaalvermogen bieden wij LED trafo’s van 12 tot 500 watt vermogen aan. Er zijn LED trafo‘s voor binnen- & buitenshuis verkrijgbaar. Wij geven maar liefst 5 jaar garantie op alle LED voedingen.

Het aansluiten van de LED strip op de LED trafo kan door middel van een lasklem, kroonsteentje of door onze handige LED strip connectors.
Voor

Wat kunt u verwachten van de 50 meter LED strips van profielgigant.nl

✓ Alle LED strips zijn altijd uit voorraad leverbaar
✓ Vandaag besteld = morgen in huis

Heeft u een particulier of zakelijk project en bent u op zoek naar meer informatie over de juiste keuze LED strip, neem dan gerust contact op met profielgigant.nl.

Wij zijn bereikbaar op nummer 085-0166675, ook kunt u onze chat service gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook gewoon een e-mail sturen.

Toont alle 16 resultaten