Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Betaalmethoden

Betalen in de winkel kan voor u en de veiligheid van onze medewerkers alleen per pin!

Betalen via de webshop gaat alsvolgt.

Op profielgigant.nl kunt u op diverse manieren veilig online betalen. U kunt betalen via iDeal, Mistercash, Bancontact, PayPal, Credit Card en per bankoverschrijving op factuur. Hieronder een korte omschrijving van de betaalmogelijkheden:

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van jouw eigen bank.U kunt veilig betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via ASN Bank, ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers & Knab. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde wijze als internetbankieren. Je hebt een bankpas en identificatiemethode nodig. De iDEAL betalingen worden uitgevoerd door mollie.nl.

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Paypal

PayPal is een veilige betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. U kunt snel en eenvoudig een (gratis) PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppelt u een bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van de bankrekening of creditcard. Betalingen via PayPal zijn voor u als koper tevens gratis.

Bankoverschrijving

Zelf handmatig overschrijven is ook mogelijk. Na bevestiging van de bestelling ontvangt u een email met betalingsinstructies.
In deze mail, staan alle aanwijzingen om de betaling via de bank of giro te voldoen. Wij houden de artikelen 3 werkdagen voor u gereserveerd. Zodra het bedrag is bijgeschreven (meestal 1-3 werkdagen), zorgen wij dezelfde dag voor verzending van de bestelde artikelen naar het opgegeven adres.

Voor zakelijke overschrijvingen kunnen facturen worden overgemaakt naar onderstaand bankgegevens. Let op* dit geldt niet voor particuliere klanten!

Financiële bedrijfsgegevens:

Naam rekening: Iregeo E-commerce B.V. Profielgigant.nl 

  • Rekeningnummer: 254 9947 17
  • IBAN: NL62 KNAB 0254 9947 17 
  • Ten name van: Iregeo E-commerce B.V.
  • BIC: KNABNL2H
  • Naam bank: KNAB BANK
  • BTW nr.: NL862378011B01

Vragen over uw betaling aan profielgigant? Bel of mail ons direct.