Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

 

Wij van Profielgigant.nl hebben jarenlange ervaring in het produceren en leveren van de perfecte lichtlijnen met LED profielen en LED strips. Onze missie is om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun verlichtingsprojecten en om zo de best mogelijke oplossing te bieden voor alle verlichtingsbehoeften.

Bekijk hier onze opgeleverde LED projecten en klik hier voor reviews.

Wij beschikken over een uitgebreide selectie LED profielen die standaard uit eigen voorraad leverbaar zijn, tegen betaalbare prijzen vanaf € 2,25 per meter!

Voor projecten waarbij LED profielen nodig zijn of LED strips prioriteit hebben, nodigen wij u uit om ons te contacteren via telefoon of e-mail voor een scherpe aanbiedingsprijs.

Onze LED profielen showroom is de perfecte plek om de mogelijkheden voor uw project te ontdekken. Wij maken direct een offerte op maat waarbij al uw wensen rondom het licht en prijs voor u meenemen.
Wij nodigen u uit om langs te komen, onze koffie staat klaar en alle LED profielen zijn direct mee te nemen.

Met meer dan 250 verschillende LED profielen en meer dan 50000 meter op voorraad in ons eigen magazijn, zijn wij er zeker van dat u het juiste LED profiel vindt voor uw specifieke verlichtingsproject. Naast de verkoop aan onze duizenden particulieren klanten bieden wij ook de mogelijkheid voor het zakelijk inkopen van LED verlichting en LED profielen.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om de BTW te verleggen vanuit het buitenland, door ons uw offerteaanvraag te sturen of uw geldige buitenlandse BTW nummer in te voeren bij het afrekenen in de webshop.
Bekijk onze LED projecten om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen en bel of mail ons voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan altijd voor u klaar om u te ondersteunen en te helpen bij het realiseren van uw verlichtingsdromen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees alles over onze LED oplossingen in de LED kennisbank. 

Bel nu met Profielgigant.nl voor direct gratis LED profiel advies op nummer 0850020244.