Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Verzenden & retourneren

Afhalen van uw LED verlichting bij profielgigant.nl?

Indien uw uw producten vandaag nodig heeft voor uw project? Bel dan gerust of kom langs in onze LED showroom. Alle producten zijn direct af te halen in ons magazijn. Bij profielgigant werkt een enthousiast team van LED liefhebbers met een passie voor service en oplossingen. Dus kom gerust langs.

Levering LED producten van profielgigant.nl:

Wij leveren al onze producten inclusief track and trace door héél Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Engeland.

Levertijden:

Alle getoonde producten zijn standaard op voorraad bij ons. Wij tonen alleen producten op onze website die wij binnen 24 uur kunnen verzenden. Indien een product op nabesteld staat dan kunt ons altijd even bellen over de actuele levertijd.

Standaard worden alle LED producten voor € 6,95 verzonden.
Wanneer er LED profielen van 200cm en overige LED producten worden besteld zijn de transportkosten € 14,95, voor Belgie is dit ook €14,95.
Wij vesturen met onze speciale express transporteur welke uw pakket keurig voor de deur zal afleveren. Indien u niet aanwezig bent worden er nog 2 pogingen gedaan.

De LED profielen versturen wij vanwege de pakketomvang met een speciaal transport. De levertijd van de LED profielen is ook hiervoor gewoon 24 uur.

Levertijden

Voor 15.00 besteld = morgen in huis.

Bestellingen die op vrijdag na 15:00 en op zaterdag en zondag en de feestdagen worden gedaan, worden geleverd op dinsdag.

Tijdens feestdagen kunnen de levertijden afwijken.

Zaterdag levering:

Indien uw de bestelling op zaterdag geleverd wenst te krijgen dan horen wij dit graag. Dit is in overleg en tegen een kleine meerprijs mogelijk. Liever uw producten ophalen op zaterdag? Ook dat kan! Kom gerust langs in onze LED winkel.

Aansprakelijkheid:

Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer. Stuur altijd een foto mee van de verpakking.

Zakelijk bestellen bij profielgigant.nl buiten Nederland:

Indien u een bestelling doet vanuit Belgie, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij zullen dan geen BTW in rekening brengen op uw factuur. U kunt zich aanmelden op de website en ons een verzoek sturen via het contactformulier.

Levering extra lange pakketen tot 4 meter

De verzendkosten zijn voor de 3 meter profielen € 124,95
De verzendkosten zijn voor de 4 meter profielen € 169,95

Heeft u vragen over de verzending van uw pakket? Stuur ons gerust uw vraag per e-mail of kom langs.

 

 

Informatie rondom retourneren

Retourneren 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar profielgigant.nl zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en originele verpakking aan de ons dienen te worden geretourneerd.

Wij kunnen uw order ook laten afhalen. De kosten voor een afhaalorder bedragen 24,95 inclusief BTW.Deze worden in mindering gebracht op de creditnota.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP!

Stuur altijd uw product in een doos terug, zodat deze niet beschadigd. Wij kunnen alleen retouren in ontvangst nemen als deze zijn voorzien van een track and trace code. zonder deze code kunnen wij uw retour niet accepteren.

het retourneren van LED profielen langer dan 175cm is niet mogelijk met standaard postdiensten. De kosten voor het retourneren van LED profielen zijn voor uw eigen rekening en risico.

Vermeld bij de retourzending de volgende gegevens:
  • Ordernummer
  • Aankoopgegevens
  • Uw rekeningnummer
Retouradres Profielgigant.nl

Profielgigant.nl
T.a.v. de afdeling retouren ovv uw ordernummer.
Vleetstraat 14b
1446 AP Purmerend

Voeg in de retourdoos uw reden van retouren met uw naam en rekeningnummer toe.

*Bewaar altijd uw track and trace code van uw retourzending. Zonder het retourbewijs kunnen wij uw retourzending niet retour nemen.

Wij vergoeden maximaal € 6,95 aan retourkosten. (bij een fout aan onze zijde)

Een notitie met daarop uw volledige gegevens inclusief uw IBAN en tenaamstelling van uw bank is verplicht. Zonder deze notitie kunnen wij de retouren niet in behandeling nemen.

Aansprakelijkheid:

Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer. Stuur eventueel ook een foto mee.