Filters

Product Afdekking +

Productcategorieën +

RGBCCT

RGBCCT LED strips zijn in diverse wattages en lichtsterktes verkrijgen. Of u nu LED strips wilt toepassen in uw woning, kantoor, boot, caravan of camper of voor uitlichten van objecten zoals, kasten en keukens bij profielgigant.nl hebben wij een uitgebreid assortiment LED strips verkrijgbaar.

Onze RGBCCT zijn uiterst krachtig en zijn leverbaar meer meer dan 2000 lumen per meter! Een intense lichtkwaliteit voor de meest veeleisende LED projecten.

Deze RGBCCT LED strips zijn verkrijgbaar in diverse wattages.

De voordelen van onze 12 en 24 volt RGBCCT LED strips

✓ RGBCCT LED strips leverbaar in 12 volt en 24 volt
✓ 3 jaar garantie
✓ Alle RGB LED strips zijn dimbaar
✓ Verkrijgbaar op rol van 5 meter
✓ Eenvoudig op maat te knippen
✓ Ideale lichtverdeling
✓ Eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken
✓ Verlengde levensduur LED strips in combinatie met LED profielen

Wij zijn jarenlang leverancier van RGBCCT LED strips op rollen van 2,5 tot 10 meter, die door onze klanten op de meest veeleisende zakelijke en particuliere projecten worden geïnstalleerd.

Liever langere lengtes? neem gerust contact op.

Onze RGBCCT LED strips zijn uitvoerig getest, en geven altijd de juiste kleurechtheid weer.

De RGBCCT LED strips van profielgigant.nl zijn van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange eigen import en productie leveren wij altijd dezelfde hoge kwaliteit LED strips.

De installatie van onze LED strips
Wat u nodig heeft om gebruik te maken van onze LED strips is een speciale LED voeding.
Afhankelijk van het totaalvermogen bieden wij LED voedingen / LED drivers van 12 tot 500 watt vermogen aan. Er zijn zowel LED voedingen voor binnen- & buitenshuis verkrijgbaar. Wij geven maar liefst 5 jaar garantie op alle voedingen voor onder andere deze RGBCCT LED strips.

Alle LED strips uit ons assortiment kunnen geheel draadloos uitstekend worden gedimd met speciaal ontworpen LED dimmers.

Hierdoor dim je de led strips traploos zonder trillingen. Je kunt deze dimbare LED strips bedienen met verschillende dimmers. Zo heb je de keuze uit bedrade dimmers, dimmers met afstandsbediening en (draadloze) wanddimmers.

Smart home LED RGBCCT

Liever LED strips aansluiten op uw smart home systeem? Ook zigbee LED aansturing ontbreekt niet in ons assortiment.

Bent u op zoek naar een specifieke RGBCCT LED strips voor uw project?

Kom gerust langs bij profielgigant.nl en bezoek onze LED showroom of vraag nu uw offerte aan.

Op zoek naar meer informatie over het toepassen van LED strips in combinatie met LED profielen? Lees alles wat u nodig heeft in onze LED kennisbank.

Wij hebben in de afgelopen jaren vele duizenden projecten van de juiste LED verlichting voorzien. LED geheel op maat geleverd of als losse elementen, het is allemaal mogelijk bij profielgigant.nl. Om u een goed beeld van ons aanbod te geven en het vertrouwen te geven dat wij de juiste LED leverancier voor u zijn, verwijzen wij u door naar onze LED project pagina waar u vele voorbeelden van opgeleverde projecten kunt bekijken.

Wij nodigen u van harte uit in onze LED showroom voor gedegen lichtadvies van ons LED experts! De koffie staat klaar.