Filters

Product Afdekking +

Productcategorieën +

Profielen

Profielgigant.nl is uw partner voor alle soorten profielen.

Tegelprofielen van roestvrij staal en aluminium zorgen niet alleen voor elegantie en veiligheid in de badkamer
Tot de bestsellers uit ons assortiment behoren tegelprofielen van hoogwaardig V2A-roestvrij staal, die worden gekenmerkt door een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en extreem slijtvast oppervlak. Een roestvrijstalen rail dient zowel ter bescherming van de randen van de tegels als voor decoratie en als overgang tussen verschillende bekledingen. Natuurlijk wordt het niet alleen in de badkamer gebruikt, maar in alle woon- en werkruimtes waar tegels worden gelegd. Op dezelfde manier kunt u altijd een aluminium tegelrail gebruiken, bijvoorbeeld als afwerking van basistegels of om snijranden of tegelvoegen af ​​te dekken. Ook deze zijn met een flex eenvoudig op de gewenste lengte te knippen.
Een LED aluminium profiel van profielgigant.nl geeft veel kamers een heel bijzondere glans
Heb jij ook af en toe een verlichting nodig? Dan is een LED aluminium profiel van tktrading24 zeker het juiste frame daarvoor! Inmiddels zijn er in elk huishouden LED lampen in veel verschillende vormen, kleuren en effecten. Maar eenvoudig LED-lichtstrips aan de muur hangen of draperen op kasten en ladekasten is zeker geen gepatenteerde oplossing. Een LED-aluminiumprofiel in wit, zilver of zwart daarentegen geeft een conventionele LED-strip een grote upgrade. Hij ensceneert het licht perfect en creëert een uiterst aangename sfeer. Daarnaast beschermt het de lichtstrip tegen beschadiging en zet de ledstrip stevig vast zoals jij dat wilt. Kies tussen LED profielen van één of twee meter lengte, die u natuurlijk ook eenvoudig zelf kunt inkorten tot het gewenste formaat.

Waarom een ​​balkonafsluitprofiel alleen perfect werkt met een druiprand
Wat binnenshuis prima is, is buitenshuis goedkoop. En daarmee bedoelen we niet alleen dat we u het ene of het andere eindprofiel met druiprand voor het balkon voor een bijzonder gunstige prijs kunnen aanbieden. Waar het weer van invloed is, is het vooral belangrijk om tegelranden of voegen goed te beschermen en ervoor te zorgen dat het regenwater in de juiste richting wegloopt. Ook hier is het eindprofiel met bekerrand zeer elegant. Deze zogenaamde "waterneus" garandeert een gelijkmatige waterafvoer en voorkomt zo schade en vuil op uw buitenmuur.

Zoals je aan deze voorbeelden kunt zien: er zijn veel manieren om een ​​profiel te presenteren – en er moet met veel verschillende aspecten rekening worden gehouden. Laat dat maar over aan tktrading24, uw deskundige online shop voor LED- en tegelprofielen van aluminium, kunststof of RVS. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of via het online formulier: Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw vraag.
 

Enig resultaat