LED verlichting voor steiger

48volt led strip waterdicht

LED verlichting voor steiger

Zoekt u een mogelijkheid om uw steiger er betovender te laten lijken en ervaren?

Verlichting in combinatie met water is altijd fascinerend. Omdat water ook een risico factor is begrijpen wij als geen ander dat de kwaliteit van de verlichting en de ip waarde van groot belang zijn Ons motto is dan ook doe het goed of doe het niet. Wij werken alleen maar met de hoogste kwaliteit waterdichte Verlichting op zowel 24 als 48 volt. Het voordeel van zowel 24 volt led verlichting als 48 volt verlichting voor buiten is dat er met gemak lange lengtes kunnen worden gerealiseerd. Met 48 volt kunnen wij lichtlijnen tot 30 meter volledig waterdicht leveren zonder enige vorm van lichtverlies. Bij 24 volt is dit afhankelijk van de gewenste led strips zelf 15 meter. Onze IP68 waterdichte LED oplossingen bieden ongekende mogelijkheden. Of het nu gaat om enkel kleur warm wit licht, natuurlijk of koud wit of indien u eens flink met kleur wenst te spelen onze IP68 RGBWW of RGBCCT oplossingen zijn eindeloos. Ook qua aansturing en het van stroom voorzien van buitenverlichting bent u bij ons bij de juiste partij. Wij leveren speciale waterdichte led voedingen met standaard 5 jaar garantie. Alle led voedingen voldoen aan de hoogste standaarden en veiligheidseisen. Alles wat u nodig heeft voor het buiten toepassen van led strips is bij profielgigant.nl volop leverbaar.    

LED-verlichting is een geweldige mogelijkheid omdat het energiezuiniger is dan gewone verlichting en veel minder warmte afgeeft. LED-verlichting is ook beschikbaar in vele kleuren, hierdoor kunt u de perfecte ambience voor uw steiger of Damwand verwezenlijken.

LED-verlichting wordt vaak ingezet om een nog betere sfeer voor uw Beschoeing te verwezenlijken. Of u nu een levendige en dynamische omgeving wilt of een rustgevende en vredige ambiance. LED-verlichting kan u helpen de uitstraling te bereiken die u nastreeft.

Bel ons voor advies betreft uw steiger met LED-verlichting!

Wordt het tijd om het aanzicht van u houten vlonder interieur te moderniseren?

LED-lampen staan ook bekend als LED's, of light-emitting diodes. Ze zijn energiezuiniger dan traditionele verlichting en produceren minder warmte, waardoor ze een slimme keuze zijn voor uw ruimte. Bovendien is LED-verlichting verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat u de perfecte sfeer voor uw steiger kunt creëren. LED-verlichting kan worden gebruikt om een heldere en boeiende sfeer te scheppen of een rustige en kalmerende sfeer. Het is de perfecte manier om de uitstraling van uw Damwand te verbeteren.

LED-verlichting voor uw houten vlonder

Bij bieden wij u graag een groot assortiment hoogwaardige LED-verlichtingscomponenten tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar speciale steiger verlichting, etalage verlichting, of andere winkelverlichting. heeft de oplossing die u nodig heeft om uw gewenste resultaten te bereiken. Onze ervaren en professionele medewerkers zijn altijd bereikbaar voor hulp en advies, zodat u zeker kunt zijn van uw keuzes. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen of zorgen over onze oplossingen en diensten. Laat ons u helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw volgende project door rechtstreeks contact met ons op te nemen.

48volt led strip waterdicht

Inhoud

In dit project van de steiger zijn de volgende producten gebruikt

Vraag hieronder een offerte aan voor steiger LED-verlichting

Neem contact met ons op
 • DD slash MM slash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Bij bieden wij u graag een ruime keuze aan hoogwaardige LED-verlichtingscomponenten tegen de scherpste prijzen. Of u nu op zoek bent naar speciale steiger verlichting, etalage verlichting, of andere soorten winkelverlichting. Wij hebben de artikelen die u nodig heeft om de resultaten te krijgen die u wenst. Het team van experts is altijd beschikbaar voor begeleiding en ondersteuning, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke beslissingen neemt voor uw bedrijf. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen of zorgen over onze oplossingen en diensten. Laat ons u helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw volgende project door rechtstreeks contact met ons op te nemen.

  Zakelijk LED advies op maat voor een Damwand

  Heeft u vragen over onze LED producten of over zakelijk bestellen? Of heeft u advies nodig bij de verlichting in uw Damwand? 

  Bekijk onze veel gestelde vragen eens of neem contact met ons op. Ons zakelijke team staat voor u klaar!

  Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via de telefoon 085 – 00 20 244 of per email support@led-gigant.nl

  En natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Purmerend.

  Kennismaken & adviesgesprek

  Wij luisteren graag naar uw ideeën en geven deskundig advies. Ons aanbod is groot en leveren maatwerk.

  Offerte op maat voor een steiger

  Deze offerte ontvangt u geheel vrijblijvend. en wordt opgemaakt door onze deskundige LED adviseurs.

  LED installatie en montage

  Wilt u zelf de LED verlichting monteren voor uw steiger of kunnen we u ontzorgen? Ook na de installatie staan we voor u klaar.

  [page-generator-pro-related-links group_id="22810" output_type="list_links_comma"]