Filters

Product Afdekking +

Productcategorieën +

Dual white

Onze dual white LED strips zijn in diverse wattages en lichtsterktes verkrijgen. Of u nu dual white LED strips wilt toepassen in uw woning, kantoor, boot, caravan of camper of voor uitlichten van objecten zoals, kasten en keukens bij profielgigant.nl hebben wij een uitgebreid assortiment LED strips verkrijgbaar.

Deze dual white LED strips zijn verkrijgbaar in 2700 tot 6000 kelvin, dit is een niet al te overheersende extra warm witte lichtkleur tot koud wit, die overeenkomt met de meeste halogeenverlichting of traditionele gloeilampen.

De voordelen van LED strips in het warm wit van profielgigant.nl?

✓ LED strips 24 volt in dual white
✓ Stel de kleurwaarde invoudig in
✓ Alle dual white LED strips zijn dimbaar
✓ Verkrijgbaar op rol van 5 meter.
✓ Eenvoudig op maat te knippen
✓ Ideale lichtverdeling
✓ Eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken
✓ Verlengde levensduur LED strips
✓ De LED strip profielen leverancier van Europa!

Wij zijn jarenlang leverancier van 12 volt warm witte LED strips op (koppelbare) rollen van 5 meter, die door onze klanten op de meest veeleisende zakelijke en particuliere projecten worden geïnstalleerd.

Onze warm witte LED strips zijn uitvoerig getest, en geven altijd de juiste kleurechtheid van 3000 kelvin weer. De lichtsterkte begint van 480 tot maar liefst 1200 lumen per meter!
Zo is er altijd een LED strip die aan uw projecteisen voldoet.

Wanneer u gemiddeld licht wenst, adviseren wij 4,8 watt tot 6 watt per meter aan te houden.
Bij projecten waar een hoge lichtopbrengst vereist is heeft u aan 9,6 watt en 12 watt LED strips de juiste lichtsterkte.

De warm witte LED strips van profielgigant.nl zijn van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange eigen import en productie leveren wij altijd dezelfde hoge kwaliteit LED strips.

De installatie van onze LED strips
Wat u nodig heeft om gebruik te maken van onze LED strips is een speciale LED trafo.
Afhankelijk van het totaalvermogen bieden wij LED trafo’s van 12 tot 500watt vermogen aan. Er zijn LED trafo‘s voor binnen- & buitenshuis verkrijgbaar. Wij geven maar liefst 5 jaar garantie op alle trafo’s.

Het aansluiten van de LED strip op de LED trafo kan door middel van een lasklem, kroonsteentje of door onze handige LED strip connectors.
Voor

Wat kunt u verwachten van profielgigant.nl

✓ Alle LED strips zijn altijd uit voorraad leverbaar
✓ Vandaag besteld = morgen in huis
✓ Extra Korting bij meer dan 25 meter strip, neem contact ons voor de beste prijs

Heeft u een particulier of zakelijk project en bent u op zoek naar meer informatie over de juiste keuze LED strip, neem dan gerust contact op met profielgigant.nl.

Wij zijn bereikbaar op nummer 085-0166675, ook kunt u onze chat service gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook gewoon een e-mail sturen.