Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED voeding 12v 100w 8,5 Ampère - IP20 - Langwerpig

€15,00
€12,40
Op voorraad
  • Gratis Lichtadvies op maat
  • Wij realiseren Lichtwensen
  • Eigen LED voorraad en magazijn
  • Kom langs in onze LED showroom

Productinformatie

Deze 100 watt sterkte LED voeding heeft een maximaal vermogen van 8,5 Ampère en deze 12 volt LED voeding biedt u bescherming tegen overbelasting.

Wij adviseren om deze voeding nooit maximaal te belasten. Wij adviseren om altijd minimaal 10% overcapaciteit te hebben. d.w.z. een belasting van niet meer dan 80% / 90% ten aanzien van het maximale vermogen. Binnen de LED wereld heet dit nominale belasting.
Voor deze voeding is de nominale belasting van 96 watt.
Het product bevat de volgende certificeringen:
Certificeringen : CE, TUV, SELV, RoHs, MM, F, EN55015
LED voeding inbouwen.
Mocht u deze voeding willen inbouwen dan is er minder koeling mogelijk. Wij adviseren dan voor deze voeding 60% / 70% van het maximale vermogen als nominale belasting aan te houden van 80 watt.
Zorg altijd voor voldoende koeling, op deze wijze gaan LED voeding’s langer mee. Wij geven u maar liefst 5 jaar garantie op al onze LED voeding’s.
Afmetingen 100 watt LED voeding
Lengte : 18 cm
Breedte : 7 cm
Hoogte : 4 cm
CV LED voeding
Deze LED voeding is een constant voltage voeding. Dit noemen wij CV & dit houdt in dat de voltage input altijd gelijk blijft ongeacht welke omstandigheden & ongeacht de belasting van deze LED voeding. Een “constant voltage voeding” is daarmee gelijk aan een reguliere voeding.

Een voeding voor binnen toepassingen
De voeding is geschikt voor droge omgevingen. De beschermingsgraad van IP20 geeft aan dat deze voeding in niet vochtige ruimtes zonder problemen gebruikt kan worden. U sluit deze LED voeding direct aan op netspanning 230 volt.

De uitgangsspanning bedraagt 12V DC met een maximale stroom van 8,5 Ampere. Als uw voeding een 12V DC uitgangsspanning heeft dan kunt u deze gebruiken voor het voeden van 12V DC LED strips.

Beoordeling

snel geleverd, er ging wel wat mis met de overige producten in de bestelling.
uiteindelijk keurig opgelost!

tim