Filters

Product Afdekking -

Productcategorieën -

Brede led profielen t.b.v. Philips HUE

Waar zijn LED profielen voor geschikt?
LED profielen zijn aluminium profielen die bijdragen aan het op professionele wijze alle soorten LED strips te kunnen monteren. De LED profielen kunnen op vrijwel iedere ondergrond worden geïnstalleerd waarmee speelse lichteffecten kunnen worden gecreëerd.
Omdat wij als geen ander weten hoe je Philips Hue LED strips kunt installeren, hebben wij in deze categorie LED profielen speciale LED profielen die geschikt zijn voor Philips Hue LED strips.

Voordelen Profielgigant.nl

✓ Uniek LED profielen aanbod
✓ Geschikt voor Philips Hue LED strips
✓ Leverbaar in wit, zwart en aluminium
✓ 5 jaar garantie op alle LED profielen
✓ Extra korting bij meer dan 20 meter LED profiel, neem contact met ons op voor de voorwaarden
✓ U kunt bij ons alle LED profielen direct afhalen, bel direct 085-0166675.
✓ Vandaag besteld = vandaag verstuurd
✓ Heeft u vragen, neem gerust contact op met onze klantenservice. Dit is mogelijk via de chat, het contactformulier of op telefoonnummer 085-0166675.

Voor welke type LED strips zijn onze LED hoek profielen geschikt?
Onze LED profielen zijn geschikt voor vrijwel alle type LED strips.
Zo ook voor de LED strips van Philips Hue.

De meeste LED strips hebben een maximale binnenbreedte van 12,4mm. Onze LED profielen gaan zelfs tot 40mm binnenbreedte.
De LED profielen in deze categorie zijn dus geschikt voor LED strips van o.a.  Philips hue en RGBW of zelfs RGBCCT en COB LED strips.

Installatie van LED profielen:
De profielen kunnen op meerdere manieren worden geïnstalleerd,  het vastzetten van de profielen kan eenvoudig met onze duurzame aluminium montageklemmen.
Wij geven u het advies om minstens 2 montageklemmen per LED profiel van 2 meter te hanteren.
De profiel afdekking kunt u plaatsen door deze parallel op het profiel te plaatsen. Vervolgens drukt u 1 zijde van de afdekking in het profiel, waarna u vervolgens de afdekking met uw duim verder het profiel indrukt.
Vrijwel alle LED strips zijn aan de achterzijde voorzien van 3m tape, deze trekt u eenvoudig van de strip af, vervolgens plakt u uw LED strip in het LED profiel. De tape is voorzien van een sterke lijm die zich goed hecht aan het aluminium. Dit geldt ook voor de LED strips van Philips Hue.

Wanneer u uw LED strips direct in het zicht gaat plaatsen adviseren wij dat u een LED opbouw profiel kiest of een LED inbouw profiel te kiezen. Wanneer u de LED strips niet in het directe zicht wilt plaatsen adviseren wij voor een heldere afdekking te kiezen voor alle profielen in ons assortiment.

LED STRIP PROFIELEN V.A. € 3 per meter inclusief afdekking.

Dit is absoluut de laagste prijs voor LED profielen op het internet. Door onze jarenlange eigen productie en ervaring met aluminium LED strip profielen zijn wij uw partner als het gaat om een betrouwbare oplossing voor het installeren van LED strips. Met onze profielen wordt het installeren van LED strips een eenvoudige klus.

Aluminium profielen voor LED strips zijn standaard verkrijgbaar in 2 meter. U kunt de LED profielen gemakkelijk op de gewenste lengte zagen. Het strak afwerken van LED strips is eenvoudig met deze voordelige profielen. De aluminium profielen zijn eenvoudig te monteren  aan de muur of het plafond, in kasten of verlaagde plafonds. Deze profielen worden door ons zeer voordelig, inclusief afdekking uit voorraad geleverd. Deze aluminium LED profielen voor LED strips zorgen ervoor dat LED strips minder warm worden en dus langer mee gaan. De afdekking op het inbouw profiel zorgt voor een goede lichtverdeling.

Voor al uw LED strips & LED profielen komt u naar Profielgigant.nl! Wij hebben een zeer groot en bovendien voordelig assortiment LED verlichtingen.

Bij ons kunt u gelijk bestellen wat u nodig heeft of u kunt natuurlijk altijd langs komen in onze LED winkel in Purmerend.

U kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken of uw vragen mailen of belt u gerust met 0850166675.

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling dezelfde dag altijd verstuurd wordt zodat u de volgende dag er al gelijk van kunt genieten. Wij versturen onze pakketen met een track and trace code zodat u altijd kunt zien waar en wanneer uw bestelling precies aankomt.

Resultaat 1–16 van de 90 resultaten wordt getoond