Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

10 tips voor het verlichten van een keuken

10 tips voor het verlichten van een keuken

Tips voor het Kiezen van LED Keukenverlichting door Profielgigant.nl

Welkom bij Profielgigant.nl, dé bestemming voor hoogwaardige LED keukenverlichting. Onze LED keukenoplossingen omvatten een combinatie van LED strips, LED profielen en LED railverlichting. Deze verlichtingsoplossingen zijn eenvoudig te installeren in zowel bestaande als nieuwe keukens. Bovendien bieden wij ze aan tegen scherpe prijzen en met een minimale garantie van 5 jaar.
Op deze pagina delen we graag 10 handige tips om u te helpen de juiste LED keukenverlichting te kiezen.

  1. Overweeg het doel van de verlichting: Denk na over het doel van de verlichting in uw keuken. Wilt u functioneel licht voor werkbladen en kookgebieden, of wilt u ook sfeerverlichting creëren? Bepaal welke zones extra verlichting nodig hebben en welke sfeer u wilt bereiken.

  2. Kies de juiste kleurtemperatuur: LED strips en LED verlichting zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, zoals warm wit, koel wit en natuurlijk wit. Extra warm wit (2700 kelvin) Warm wit (3000 Kelvin) creëert een gezellige sfeer, terwijl natuurlijk wit (4000-5000 Kelvin) geschikt is voor helder functioneel licht. Kies de kleurtemperatuur die past bij uw behoeften en voorkeuren. Ook leveren wij speciale dual white LED strips aan waarmee u de kelvin waarde naar wens kunt instellen. Liever meer kleur in uw keuken? Dan bieden onze RGBCCT LED strips uitkomst.

  3. Meet de benodigde lengte: Meet de lengte van de ruimte waar u de LED strips wilt installeren. Bij Profielgigant.nl bieden we op maat gemaakte LED strips aan, zodat u de exacte lengte kunt bestellen die u nodig heeft.

  4. Kies het juiste LED profiel: LED profielen zijn essentieel voor het beschermen van de LED strips en het creëren van een professionele afwerking. Profielgigant.nl biedt een breed scala aan LED profielen in verschillende stijlen en afmetingen. Kies een profiel dat bij uw keukenstijl past en zorg ervoor dat het de juiste afmetingen heeft voor uw LED strips.

  5. Denk aan de installatiemogelijkheden: Controleer of de LED verlichting eenvoudig kan worden geïnstalleerd in uw keuken. LED strips kunnen bijvoorbeeld op een zelfklevende achterkant worden geleverd of kunnen worden gemonteerd met behulp van clips of beugels. Zorg ervoor dat de installatiemethode geschikt is voor uw situatie.

  6. Kies tussen LED strips en railverlichting: Naast LED strips bieden we ook LED railverlichting aan. LED railverlichting is ideaal voor het verlichten van specifieke gebieden, zoals boven het aanrecht of de eettafel of kookeiland. Overweeg welk type verlichting het beste past bij uw behoeften en esthetiek.

  7. Controleer de lichtopbrengst: De lichtopbrengst wordt gemeten in lumen en geeft aan hoeveel licht de LED verlichting produceert. Voor functionele verlichting is een hogere lichtopbrengst nodig. Controleer de specificaties van de LED strips en LED spots om ervoor te zorgen dat ze voldoende lichtopbrengst hebben voor de beoogde toepassing.

  8. Let op energie-efficiëntie: LED verlichting staat bekend om zijn energiezuinigheid. Controleer het energieverbruik van de LED strips en LED spots en vergelijk ze met traditionele verlichting. LED verlichting kan u helpen energie te besparen en uw elektriciteitsrekening te verlagen.

  9. Kwaliteit en garantie: Bij Profielgigant.nl bieden we hoogwaardige LED verlichtingsproducten met een minimale garantie van 5 jaar. Controleer altijd de kwaliteit en garantie van de LED strips en LED spots voordat u ze aanschaft. Zo kunt u er zeker van zijn dat u langdurig van uw verlichting kunt genieten.

  10. Kom langs: Voordat u een aankoop doet, raden wij u aan bij ons langs te komen en te ervaren wat onze LED oplossingen u te bieden hebben. Dit geeft u inzicht in de kwaliteit, duurzaamheid en prestaties van de LED keukenverlichting die u overweegt. Kom vrijblijvend langs in onze LED showroom. Liever direct advies? Bel nu 0850020244 of stuur ons uw offerteaanvraag.

 

Bij Profielgigant.nl vindt u een ruim assortiment hoogwaardige LED keukenverlichting, waaronder LED strips, LED profielen en LED railverlichting. Door rekening te houden met de bovenstaande tips kunt u de juiste keuze maken voor uw keuken. Geniet van de eenvoudige installatie, scherpe prijzen en minimale garantie van 5 jaar die we bieden. Verlicht uw keuken op een stijlvolle en energiezuinige manier met LED verlichting van Profielgigant.nl!