Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED Strip Waterdicht maken met Nano Coating Speciale Spray

LED Strip Waterdicht maken met Nano Coating Speciale Spray

Nano Spray maakt IP20 LED strips op 12v, 24v en 48v waterdicht

LED strips zijn populaire verlichtingsopties die een sfeervolle en veelzijdige ambiance creëren in verschillende ruimtes. Echter, veel LED strips hebben standaard een IP20-classificatie, wat betekent dat ze niet waterbestendig zijn en gevoelig kunnen zijn voor schade door vocht. Gelukkig biedt de innovatieve Nano Spray-technologie een oplossing om deze LED strips waterdicht te maken. Door simpelweg de spray aan te brengen op de LED strip, creëert de Nano Spray een permanente waterafstotende laag, waardoor de LED strips geschikt worden voor gebruik in vochtige omstandigheden.

Bestel onze handige spray direct in de webshop, klik hier.

Waterdicht maken van IP20 LED strips: De Nano Spray is ontwikkeld als een effectieve manier om IP20 LED strips op 12, 24 en 48 volt waterbestendig te maken. Met een eenvoudige spuitapplicatie wordt een beschermende laag gevormd die vocht afstoot en zo de LED strips beschermt tegen waterschade. Dit maakt het mogelijk om de LED strips te gebruiken in vochtige omgevingen, zoals badkamers, keukens of buitenruimtes, waar ze anders niet geschikt zouden zijn.

Permanente waterafstotende laag: Een van de voordelen van de Nano Spray is dat het een permanente waterafstotende laag op de LED strips aanbrengt. Dit betekent dat de beschermende werking niet na verloop van tijd zal afnemen. De Nano Spray vormt een duurzame barrière die vocht buiten houdt en de LED strips beschermt tegen mogelijke schade door water. Hierdoor kunnen de LED strips langdurig en veilig gebruikt worden, zelfs in omstandigheden waar ze aan vocht worden blootgesteld.

Eenvoudig in gebruik: Het gebruik van de Nano Spray is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Volg gewoon de instructies op de verpakking en spuit gelijkmatig een dunne laag over de LED strip. Zorg ervoor dat de LED strip volledig droog en schoon is voordat u de spray aanbrengt. Laat de spray vervolgens drogen volgens de aanbevolen droogtijd. Na het drogen vormt de Nano Spray een onzichtbare, waterafstotende laag die de LED strips beschermt tegen watergerelateerde schade.

Met onze Nano Spray kunnen IP20 LED strips op 12, 24 en 48 volt eenvoudig en effectief waterdicht worden gemaakt. De spray creëert een permanente waterafstotende laag die de LED strips beschermt tegen waterschade en hen in staat stelt veilig te worden gebruikt in vochtige omstandigheden. Met deze innovatieve technologie kunnen LED strips nu worden geïnstalleerd op plaatsen waar waterbestendigheid voorheen een beperking was, waardoor de mogelijkheden voor verlichtingsontwerp worden uitgebreid.