Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

360 graden LED strips

360 graden LED strips

Bij Profielgigant.nl bieden wij een innovatieve oplossing op het gebied van LED-verlichting: de 360 graden Neon Flex LED strips. Deze geavanceerde strips zijn ontworpen om een volledige 360 graden verlichting te bieden, waardoor ze perfect zijn voor diverse toepassingen.

Creëer unieke lichtlijnen in speelse vormen met de handige ophang sets. 

De 360 graden Neon Flex LED strips zijn verkrijgbaar in verschillende spanningsniveaus, namelijk 12 volt, 24 volt en 48 volt. Dit maakt het gemakkelijk om de juiste spanning te kiezen die past bij jouw specifieke behoeften. Of je nu een klein project hebt of een groter verlichtingssysteem wilt creëren, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Een van de voordelen van deze LED strips is hun flexibiliteit. Ze kunnen eenvoudig worden gebogen en gevormd volgens de gewenste contouren, waardoor je ze kunt aanpassen aan elke ruimte of object. Dit opent de deur naar eindeloze creatieve mogelijkheden. Of je nu een gebogen oppervlak wilt verlichten of een unieke vorm wilt creëren, de 360 graden Neon Flex LED strips maken het mogelijk.

Daarnaast zijn deze LED strips ook zeer efficiënt en duurzaam. LED-verlichting staat bekend om zijn energiebesparende eigenschappen en lange levensduur. Met de 360 graden Neon Flex LED strips kun je genieten van helder en levendig licht, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart en minder vaak lampen hoeft te vervangen.

Deze LED strips zijn verkrijgbaar in lengtes tot wel 30 meter, waardoor je grote ruimtes kunt verlichten zonder dat je meerdere strips hoeft te verbinden. Dit zorgt voor een naadloze verlichtingservaring zonder zichtbare onderbrekingen.

 

Of je nu een commerciële ruimte, een woonomgeving of een evenement wilt verlichten, de 360 graden Neon Flex LED strips zijn de ideale keuze. Ze bieden helder en gelijkmatig licht in alle richtingen en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen.

Bij Profielgigant.nl streven we ernaar om hoogwaardige en veelzijdige LED-verlichtingsoplossingen aan te bieden. Met onze 360 graden Neon Flex LED strips krijg je niet alleen een efficiënte en duurzame verlichting, maar ook een unieke en opvallende uitstraling. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze LED strips jouw verlichtingsbehoeften kunnen vervullen.