Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED verlichting voor akoestische panelen

LED verlichting voor akoestische panelen

Akoestische panelen spelen een cruciale rol bij het creëren van een aangename en comfortabele omgeving. Naast het verbeteren van de geluidsabsorptie in de ruimte, bieden ze ook de mogelijkheid om de visuele aantrekkingskracht van de ruimte te vergroten. Met onze inbouw LED profielen en strips kunt u niet alleen de functionaliteit van de panelen verbeteren, maar ook een unieke sfeer en uitstraling creëren.

Onze inbouw LED profielen is ideaal voor de meeste uiteenlopende akoestische panelen.

Wij leveren de profielen op iedere gewenste lengte en deze zijn leverbaar in wit, zwart of aluminium. De afdekking die het profiel afwerkt is leverbaar in wit, zwart of helder / transparant. Wij garanderen een 100% egale lichtlijn.

LED profielen bieden een gestructureerd en professioneel uiterlijk voor uw verlichtingsinstallatie. Ze dienen als een perfecte behuizing en bescherming voor uw LED-strips, waardoor ze duurzamer en veiliger worden. Bovendien zorgen de profielen ervoor dat het licht gelijkmatig wordt verspreid en voorkomen ze dat er hinderlijke schitteringen ontstaan.

Met behulp van LED-strips kunt u de gewenste verlichtingseffecten bereiken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen en lichtsterktes, waardoor u de juiste sfeer kunt creëren die past bij de specifieke behoeften van uw ruimte. Of u nu op zoek bent naar een helder wit licht voor een zakelijke omgeving of warmere kleuren voor een ontspanningsruimte, LED-strips kunnen aan al uw wensen voldoen.

Wij leveren naast de LED strips ook de LED voedingen en LED aansturing en al het benodigde aansluitmaterialen. Uiteraard zijn alle LED oplossingen voor uw panelen smarthome ready en te koppelen aan uw bestaande of nieuw aan te schaffen smarthub door gebruik te maken van zigbee technologie

Door inbouw LED profielen te combineren met LED-strips in verticale akoestische panelen, kunt u een naadloze en geïntegreerde verlichtingsoplossing creëren. De profielen kunnen discreet in de panelen worden geïnstalleerd, waardoor alleen het aantrekkelijke lichteffect zichtbaar is. Dit zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling in uw ruimte, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van diepte en dimensie toevoegt.

 

Bij Profielgigant.nl bieden we een breed scala aan LED profielen en LED-strips die perfect passen bij uw verticale akoestische panelen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten en u te voorzien van advies op maat.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LED profielen en LED-strips in uw verticale akoestische panelen. Samen zorgen we ervoor dat uw ruimte niet alleen functioneel is, maar ook een visueel aantrekkelijke en inspirerende omgeving wordt.

Wij leveren ruim 250 soorten LED profielen, afhankelijk van de binnenmaat van uw akoestische paneel is er dus altijd een passende oplossing leverbaar.

Let altijd op de breedte van de LED strips, niet alle akoestische panelen hebben genoeg ruimte om 10mm of 12mm brede LED strips te plaatsen. Wij van profielgigant.nl bieden zelfs 5mm smalle LED strips aan die tevens voor een 100% egale lichtlijn zorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons uw offerteaanvraag, of kom langs in onze LED showroom waar alle inbouw LED profielen voor uw houten akoestische panelen direct uit voorraad kunnen worden afgehaald.