Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Rand van een zwembad verlichten met LED strips

Rand van een zwembad verlichten met LED strips

Hoe verlicht je de rand van een zwembad!

Met onze Neon Flex LED Lijnen voor zwembaden: De ultieme sfeermaker voor iedere rand van een binnen of buiten zwembad

Stel je eens voor: een warme zomeravond, een verfrissend zwembad, en de randen van het water badend in een betoverend lichtspel. Dit alles wordt werkelijkheid met Neon Flex LED lijnen, dé sfeermaker bij uitstek voor jouw zwembad en de perfecte manier om een vleugje magie toe te voegen aan jouw binnen of buitenruimte.

Neon Flex LED lijnen zijn niet zomaar je gewone verlichtingsoplossing. Ze zijn flexibel, duurzaam en bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Hier zijn enkele redenen waarom ze een absolute must-have zijn voor de rand van jouw zwembad:

1. Sfeer en Stijl:
Met Neon Flex LED lijnen kun je de sfeer creëren die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een romantische avond onder de sterren wilt of een levendige poolparty wilt organiseren, met deze verlichting kun je eenvoudig de gewenste ambiance instellen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen zelfs knipperen, pulseren of van kleur veranderen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om jouw zwembadomgeving te personaliseren.

2. Flexibiliteit:
De Neon Flex LED lijnen zijn buigzaam en kunnen worden aangepast aan elke vorm, bocht of hoek van je zwembadrand. Dit betekent dat je ze moeiteloos kunt installeren langs de contour van je zwembad, waardoor een naadloze en aantrekkelijke verlichtingsoplossing ontstaat. Ze zijn ook waterdicht en bestand tegen extreme weersomstandigheden, wat betekent dat ze jaar na jaar meegaan.

3. Energiezuinig:
In tegenstelling tot traditionele neonverlichting zijn Neon Flex LED lijnen energiezuinig en milieuvriendelijk. Je kunt genieten van de prachtige verlichting zonder je zorgen te maken over hoge elektriciteitsrekeningen of negatieve milieu-impact. Ze verbruiken weinig stroom, maar leveren een groots effect. Om de neon flex zwembad verlichting van stroom te voorzien leveren wij speciale waterdichte LED voedingen die tot -20 en + 50 graden hun werk doen (kabels wel netjes wegwerken en waterdicht maken)

4. Veiligheid:
Veiligheid staat voorop, vooral in een omgeving met water. Neon Flex LED lijnen zijn niet alleen energiezuinig, maar ook koel in gebruik, wat het risico op oververhitting minimaliseert. Bovendien zijn ze vrij van schadelijke stoffen zoals kwik en lood, waardoor ze veilig zijn voor jou, je gezin en het milieu.

5. Eenvoudige Installatie:
Het installeren van Neon Flex LED lijnen is een eenvoudig doe-het-zelfproject. Met de optionele bevestigingsmaterialen zoals eindkappen en montageklemmen en duidelijke instructies kun je snel aan de slag. Of je nu handig bent of niet, je kunt deze verlichting moeiteloos aan je zwembadrand bevestigen.

6. Plaatsing
Plaats de LED strips of Neonflex LED strips nooit onder de waterlijn. Mocht u LED onder water willen plaatsen dan leveren wij echter wel speciale op maat oplossingen. Het ingieten van LED strips in een profiel kan met een chloor bestendige oplossing worden gerealiseerd. Bekijk hier de mogelijkheden.

Breng jouw zwembad tot leven en maak van elke gelegenheid een speciaal moment met Neon Flex LED lijnen. Of het nu gaat om een ontspannende avond, een feestje met vrienden, of gewoon een vleugje magie in je dagelijkse leven, deze veelzijdige en betoverende verlichting zal zeker een blijvende indruk maken. Verlicht jouw zwembadrand en laat je betoveren door de unieke sfeer die Neon Flex LED lijnen te bieden hebben.