Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Welke LED profielen zijn geschikt voor buiten?

Welke LED profielen zijn geschikt voor buiten?

Alle LED profielen die wij aanbieden zijn geschikt voor buitengebruik, zolang er geen stromend water langs de naden en uiteinden kan lopen. We willen benadrukken dat indien u ervoor kiest om LED profielen van profielgigant.nl buiten te plaatsen, het essentieel is om te zorgen voor een klikbare LED profiel afdekking.

Al onze LED profielen worden geleverd met een afdekking. Vrijwel alle afdekkingen zijn klikbaar, tenzij anders aangegeven in de omschrijving. Deze afdekking zorgt voor extra bescherming tegen weersinvloeden en voorkomt dat water en vocht het profiel kunnen binnendringen. Op die manier blijven uw LED profielen duurzaam en optimaal functioneren, zelfs in buitenomstandigheden.

Onze ingegoten LED profielen zijn een uitkomst voor projecten waarbij weersomstandigheden en vandalisme een rol spelen. Een IK-waarde 10 kan worden bereikt met onze ingegoten LED profielen tot 400cm uit 1 lengte. Lees alles over het ingieten van LED profielen om deze zo waterdicht te maken op onze speciale pagina over het ingieten van LED profiel.

Het is ook van belang een waterdichte LED strip te gebruiken. Zorg bij LED strips met een IP waarde van 65 dat deze niet onder water komt te staan. Indien u LED strips in een LED profiel wilt plaatsen dat onderhevig is aan veel vocht dan is een IP67 of IP68 LED strip een vereiste. Zorg er altijd voor dat alle aansluiting ook waterdicht zijn.

LED voedingen zijn uiteraard ook waterdicht leverbaar en geschikt voor koude en warme omstandigheden. Bekijk hier onze uitgebreide assortiment waterdichte LED voedingen.

Advies nodig of een gratis offerte op maat voor uw buiten verlichting project?

Bel nu 08500244 of kom langs in onze LED showroom.