Vandaag besteld = morgen in huis LED op maat geleverd

Vragen? Bel ons op: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED voeding 12v 35w 2.9 Ampère - IP20

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€9,90
€8,18
Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
  • Ruim assortiment
  • Eigen voorraad en magazijn
  • Kom langs in Purmerend

Productinformatie


Deze 35 watt sterkte LED voeding heeft een maximaal vermogen van 2.90 Ampère en deze 12 volt LED voeding biedt u bescherming tegen overbelasting.


Wij adviseren om deze trafo nooit maximaal te belasten. Wij adviseren om altijd minimaal 10% overcapaciteit te hebben. d.w.z. een belasting van niet meer dan 80% / 90% ten aanzien van het maximale vermogen. Binnen de LED wereld heet dit nominale belasting.
Voor deze 12 volt voeding is de nominale belasting van 35 watt.
Het product bevat de volgende certificeringen:
Certificeringen : CE, TUV, SELV, RoHs, MM, F, EN55015
LED voeding inbouwen.
Mocht u deze trafo willen inbouwen dan is er minder koeling mogelijk. Wij adviseren dan voor deze trafo 60% / 70% van het maximale vermogen als nominale belasting aan te houden van 32 watt.
Zorg altijd voor voldoende koeling, op deze wijze gaan LED voedingen langer mee. Wij geven u maar liefst 5 jaar garantie op al onze LED voedingen.
Afmetingen 60 watt LED voeding
Lengte : 13  cm
Breedte : 8,9 cm
Hoogte : 3,9 cm
CV LED voeding
Deze LED voeding is een constant voltage voeding. Dit noemen wij CV & dit houdt in dat de voltage input altijd gelijk blijft ongeacht welke omstandigheden & ongeacht de belasting van deze LED trafo. Een “constant voltage trafo” is daarmee gelijk aan een reguliere voeding.Een voeding voor binnen toepassingen
De voeding is geschikt voor droge omgevingen. De beschermingsgraad van IP20 geeft aan dat deze trafo in niet vochtige ruimtes zonder problemen gebruikt kan worden. U sluit deze LED voeding direct aan op netspanning 230 volt.


De uitgangsspanning bedraagt 12V DC met een maximale stroom van 2.90 Ampere. Als uw trafo een 12V DC uitgangsspanning heeft dan kunt u deze gebruiken voor het voeden van 12V DC LED strips.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.