Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Zwart LED hoekprofiel 20 mm x 16 mm – C14ZWART

Zwart LED hoek profiel voor 35 en 60 graden montage mogelijkheid. Ideaal voor COB LED strips
€19,50
€16,12
Op voorraad
 • Gratis Lichtadvies op maat
 • Wij realiseren Lichtwensen
 • Eigen LED voorraad en magazijn
 • Kom langs in onze LED showroom

Productinformatie

Bent u op zoek naar een zeer praktische compact 20mm x 16mm LED hoek profiel met een extra smalle maatvoering dan bent u bij profielgigant.nl aan het juiste adres.
Wat dacht u bijvoorbeeld van dit super slanke zwarte LED hoekprofiel C14ZWART ?
Geschikt voor LED strips tot 12,6mm breed.
Een ander groot voordeel van dit LED hoekprofiel is dat deze in 2 hoeken kan worden gemonteerd.
Onder een hoek van 30 graden en een hoek van 60 graden (zie afbeeldingen).

Dit LED strip hoekprofiel in combinatie met ieder type LED strip zorgt voor een optimale lichtverdeling en een mooie egale lichtlijn.
U kunt dit profiel op 2 manieren plaatsen waardoor het licht op 2 manieren de ruimte in zal schijnen. Ideaal inzetbaar voor de meest uiteenlopende ruimtes.
Het vastzetten van dit profiel kan eenvoudig door het vast te zetten met lijm of kit, of zet dit led hoek profiel vast met een platte schroef.
Het LED hoekprofiel is zeer eenvoudig te monteren op vrijwel ieder oppervlak. De LED strip plakt u vervolgens eenvoudig in het profiel met het 3m tape aan de achterzijde van de LED strip. Het aluminium is licht en fungeert als warmtegeleiding voor de LED's. Door gebruik te maken van een LED strip profiel gaan uw LED strips langer mee. Het LED profiel in combinatie met de beschermende afdekking zorgt ervoor dat het licht van de strip mooi wordt verspreid en u niet wordt verblind door de (felle) LED's.
U kunt deze hoek LED profielen eenvoudig doorboren en vastzetten op iedere gewenste ondergrond. Vast is dan ook echt vast!
Afmetingen:
2000mm x 20 mm x 16 mm (buitenmaten)
12,6 mm binnenbreedte.

 • LED hoekprofiel
 • Inclusief afdekking type opaal / melkwit
 • Eenvoudig op maat te maken
 • Kan in verstek worden gezaagd en verwerkt
 • Ideale oplossing voor het afwerken van LED strips
 • Dit LED profiel is exclusief verkrijgbaar via LED-Gigant.nl
 • Meer dan 5.000 meter verkocht
 • 5 jaar garantie

 
Materiaal : Aluminium
Geschikt voor LED strips tot 12,6 mm breed
Afdekking kleur en type : Opaal/ melkwit
Lichttransmissie opaal : 80 %
Afdekking kleur en type : keuze optie
Lichttransmissie frosted : 70 %
Afdekking kleur en type : Helder / transparant
Lichttransmissie opaal : 90 %
Profiel lengte : 2 meter
Deze LED profielen zijn zowel geschikt voor binnen als buitenshuis
Indien u de LED strips direct in het zicht plaatst adviseren wij een LED strip U vorm of T vorm profiel. Wanneer de LED strips indirect worden geplaatst adviseren wij een standaard LED profiel te kiezen.
Deze aluminium LED Strip profielen zijn de oplossing voor het professioneel installeren en monteren van LED strips. Deze aluminium profielen zorgen voor een prachtige afwerking met een mooie, nette en subtiele uitstraling. Door gebruik te maken van een LED profiel zijn de LED strips niet onderhevig aan stof en vuil waardoor de lichtkwaliteit ook op lange termijn goed blijft.
Daarnaast hebben de LED strip profielen een gunstig effect op de levensduur van uw LED strips. Led strips kunnen worden aangebracht op verschillende ondergronden en soorten oppervlakten, hoe beter een oppervlakte isoleert, hoe minder goed de LED strips hun warmte kwijt kunnen. En hoe beter de LED strips hun warmte kwijt  kunnen, hoe langer de LED strip mee zullen gaan. LED strips raken door het aluminium in het profiel de warmte beter en efficiënter kwijt.
Naast deze praktische voordelen zorgen de aluminium LED strip profielen natuurlijk voor de perfecte afwerking van uw LED strips. Vrijwel alle LED strip profielen zijn verkrijgbaar in lengtes van 1 meter of 2 meter en zijn voorzien van een opaal / melkwitte of een transparante / helder profiel afdekking. Deze profiel afdekkingen zorgen voor een ideale verspreiding van het licht afkomstig van uw LED strips. U ziet dus niet langer de afzonderlijke LED lampjes: dit verzorgt een extra mooi egaal lichteffect. Onze LED profielen van aluminium zijn eenvoudig naast elkaar te monteren. U kunt dus zeer eenvoudig iedere ruimte voorzien van LED strips.
U kunt de profielen eenvoudig bevestigen door middel van aluminium montageklemmen of de Profielen direct vastboren.
(bestel deze svp mee bij uw bestelling).
Ongeacht de omvang van uw project en of het nu gaat om een zakelijk of particulier project, bieden wij u interessante projectkortingen aan. Om gebruik te maken van deze speciale kortingsactie verzoeken wij de projectaanvraag naar ons toe te sturen via het volgende offerteformulier.
 

Beoordeling

Ik heb dit profiel bij ons in de woonkamer geïnstalleerd en ik ben er hartstikke blij mee. Een erg fijn profiel om mee te werken!

Lieke