Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

5mm COB LED strips

5mm COB LED strips

De Specialist in 5mm COB LED strips voor Ultra Smalle Lichtprojecten! 

Ideaal voor bijvoorbeeld akoestische panelen of houten latten. 5mm LED strips in combinatie met onze LED profielen geven een unieke uitstraling aan ieder lichtontwerp.

Bent u op zoek naar hoogwaardige 5mm COB LED strips om uw smalle lichtprojecten te verlichten? Zoek niet verder! Bij Profielgigant.nl hebben we een ruime voorraad aan ultra smalle COB LED strips in zowel 12 volt als 24 volt. Onze LED strips bieden de perfecte oplossing om zelfs de meest veeleisende lichtprojecten van 100% egaal licht te voorzien.

Onze 5mm smalle LED strips zijn werkelijk uniek en speciaal ontworpen voor de meest smalle lichtprojecten. Of u nu een smalle vitrine, een krappe gang of een subtiel verlicht kunstwerk wilt creëren, onze LED strips passen perfect bij uw behoeften. Met hun compacte formaat en heldere, gelijkmatige verlichting zorgen ze voor een verbluffend resultaat.

Bij Profielgigant.nl begrijpen we dat lichtprojecten speciale zorg en aandacht vereisen. Daarom bieden wij niet alleen een uitgebreide voorraad aan ultra smalle COB LED strips, maar ook deskundig lichtadvies. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste LED strips en het ontwerpen van een verlichtingsoplossing die perfect past bij uw project.

Waar wacht u nog op? Kom langs in onze showroom en bekijk ons uitgebreide assortiment aan 5mm COB LED strips. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Als u liever online wilt bestellen, kunt u ook een offerte aanvragen via onze website. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en veilig wordt afgehandeld.

Profiteer vandaag nog van de expertise van Profielgigant.nl en verlicht uw smalle lichtprojecten met onze hoogwaardige 5mm COB LED strips. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, zodat u verzekerd bent van een verlichtingsoplossing die aan al uw verwachtingen voldoet.

Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Met vriendelijke groet,

Het team van Profielgigant.nl