Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Hoe verlicht je een foodtruck

Hoe verlicht je een foodtruck

Voor alle foodtruckeigenaar en toekomstige eigenaren van een foodtruck,

Op zoek naar de perfecte verlichting voor jouw nieuwe of bestaande foodtruck? Zoek niet verder! Profielgigant.nl is dé leverancier van hoogwaardige LED verlichtingsoplossingen, zeer geschikt voor foodtrucks. We bieden een ruim assortiment aan LED strips gecombineerd met LED profielen en LED lampen, waarmee je een opvallende en sfeervolle verlichting kunt creëren die perfect past bij de stijl van jouw foodtruck.

Om je te helpen bij het verlichten van een foodtruck hebben we een handig 8-stappenplan samengesteld:

Stap 1: Analyseer jouw behoeften
Bepaal de specifieke verlichtingsbehoeften van jouw foodtruck. Denk hierbij aan de gewenste sfeer, functionaliteit en accentverlichting.

Stap 2: Kies het juiste type LED strip
Selecteer de juiste LED strips die passen bij jouw behoeften en de gewenste verlichtingseffecten. We bieden een breed scala aan opties, zoals kleur, helderheid en waterbestendigheid.

Stap 3: Selecteer bijpassende LED profielen
Kies de geschikte LED profielen om de LED strips veilig en stijlvol te monteren. Onze LED profielen zorgen voor een professionele afwerking en beschermen de LED strips tegen externe invloeden.

Stap 4: Bepaal de juiste positionering
Denk na over de optimale plaatsing van de LED strips en -profielen in jouw foodtruck. Overweeg zowel functionele als esthetische aspecten, zodat je de gewenste verlichtingseffecten kunt bereiken.

Stap 5: Kies aanvullende
LED lampen Overweeg het gebruik van aanvullende LED lampen om specifieke gebieden of objecten extra te accentueren. Denk bijvoorbeeld aan vitrines, menukaarten of werkbladen.

Stap 6: Bereken het benodigde vermogen
Zorg ervoor dat het benodigde vermogen voor de verlichting in jouw foodtruck correct wordt berekend. Hiermee voorkom je overbelasting van het elektrische systeem en zorg je voor een stabiele werking van de LED verlichting. Des te lager het energievebruik des te efficienter de verlichting in de foodtruck zal zijn.

Stap 7: Monteer en installeer de verlichting
Volg zorgvuldig de installatie-instructies bij het monteren van de LED strips, -profielen en -lampen. Indien gewenst, bieden wij ook technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat de installatie probleemloos verloopt.

Stap 8: Test en geniet van de food truck verlichting
Controleer na de installatie of alle LED verlichting naar behoren werkt. Test de verschillende verlichtingsscenario's en geniet van de opvallende en sfeervolle verlichting in of op jouw foodtruck.

Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden van onze hoogwaardige LED verlichting voor jouw foodtruck. Bekijk alle projecten op Profielgigant.nl, en bekijk ons uitgebreide assortiment LED oplossingen. Bestellen is eenvoudig en we zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, zodat je snel kunt genieten van de perfecte verlichting in jouw foodtruck.

 

Stuur ons uw offerteaanvraag en wij realiseren alle lichtwensen binnen 24 uur. Liever direct advies? Bel nu 0850020244 of kom langs in onze LED showroom. 

Profielgigant.nl, jouw betrouwbare partner voor alle LED verlichtingsoplossingen in foodtrucks. Verlicht jouw foodtruck op de meest opvallende manier!

Wat kunt u verwachten van profielgigant.nl:

  • De hoogste lichtkwaliteit met 5 jaar garantie
  • Gratis lichtplan en lichtadvies 
  • Directe levering uit eigen voorraad
  • Wij maken alle verlichting geheel voor u op maat
  • Wij bieden u de nieuwste verlichting (ook smarthome compatible)
  • Kom langs in onze LED showroom voor inspiratie en direct een offerte op maat