Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED strips tussen houten latten plaatsen

LED strips tussen houten latten plaatsen

Door het plaatsen van LED strips tussen de latten van houten panelen, kunt u een subtiel en warm lichteffect creëren. De LED strips zijn verborgen en geven diffuus licht door de plaatsing van een LED profiel tussen de latten. Dit zorgt voor een gelijkmatige verlichting en een aangename gloed die de ruimte transformeert.

Een van de grote voordelen van LED strips tussen houten latten is dat deze volledig dimbaar zijn. Hierdoor kunt u de verlichting aanpassen aan de gewenste intensiteit en sfeer. Of het nu gaat om een heldere en levendige verlichting overdag, of een zachte en rustgevende gloed in de avonduren, met de dimfunctie heeft u volledige controle over de lichtsterkte.

Op zoek naar een strip waarbij u kunt schakelen tussen koud en warm licht maar ook natuurlijk licht? Ontdek dan onze dual white LED strips.

Bovendien kunnen de LED strips worden gekoppeld aan verschillende smarthome systemen, zoals Zigbee of Matter. Hierdoor kunt u uw verlichting eenvoudig integreren in uw bestaande smarthome systeem en deze bedienen via uw smartphone, tablet of spraakassistent. Met één druk op de knop kunt u de verlichting aanpassen aan uw voorkeuren en de gewenste sfeer creëren. Denk hierbij aan SmartThings,
Ikea Tradfri, Amazon Echo Plu en Hue.

Of het nu gaat om een kantoor, een restaurant, een winkel of uw eigen woonkamer, de combinatie van LED strips met houten wandpanelen biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve verlichtingsprojecten. De natuurlijke uitstraling van het hout gecombineerd met de moderne technologie van LED-verlichting zorgt voor een unieke en eigentijdse sfeer.

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor uw verlichtingsproject? Wij hebben ruime ervaring in het realiseren van LED verlichtingsoplossingen met houten wandpanelen en kunnen u adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en laat ons u helpen bij het transformeren van uw ruimtes met prachtige LED strips tussen houten latten.

Liever direct advies? Bel ons op nummer 0850020244 of kom langs in onze LED showroom.

Wij leveren alle verlichting met 5 jaar garantie uit eigen voorraad!