Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Phillips Hue Bridge - Wifi Smart home - LED aansturing

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
HUE bridge t.b.v. zigbee LED controllers. Ideaal om uw verlichting smart te maken! Altijd stabiel dankzij de Philips technologie.
€48,95
€40,45

Adviesprijs: €50,00

Adviesprijs: €41,32

Je bespaart 2%

Op voorraad
  • Gratis Lichtadvies op maat
  • Wij realiseren Lichtwensen
  • Eigen LED voorraad en magazijn
  • Kom langs in onze LED showroom

Productinformatie

Flexibiliteit.
De Phillips Hue aansturing  stelt u instaat om meerdere lampen in een kamer of ruimte te verdelen. U kunt dan ook een groep lampen als één kamer bedienen en  los van elkaar in die zelfde kamer. Bent u niet de enige gebruiker in huis? wees gerust! het hele gezin kan koppelen met de hue bridge en zo de LED verlichting gemakkelijk aansturen. Om een apparaat te verbinden met de Phillips Hue Bridge dient u de knop op de Bridge in te drukken en dient het apparaat wat u wilt verbinden aangemeld zijn bij het WIFI netwerk. Op deze manier kan iemand van buitenaf niet zomaar verbinden met uw LED systeem.

Bediening Buiten huis.
Ook als u niet thuis bent kunt u uw LED verlichting aansturen en tijdschema's instellen! Hiermee kunt u de verlichting compleet aanpassen naar uw routine.

Compleet aanpasbaar voor de perfecte lichtbeleving.
Hue app is gratis te downloaden op elk platform. De Phillips Hue app geeft u de mogelijkheid om alle LED Strips en LED lampen met elkaar te laten samenwerken om zo de perfecte setting te creëren! U kunt  een voorgeprogrammeerde setting kiezen of volledig zelf samenstellen! Met de Philips Hue Bridge Kunt u met de Phillips Hue app gemakkelijk tot wel vijftig verschillende LED strips en LED lampen aansturen!

Ook onze LED Strips kunnen worden toegepast in het Phillips Hue systeem.
Al onze LED Strips hebben minimaal 60 LED's per meter. Hierdoor zijn er meer opties voor projecten waarvan de verlichting direct in het zicht is! Onze Zigbee LED Controllers  geven u de mogelijkheid om elk type LED Strip te laten werken met de Phillips Hue aansturing. De Zigbee LED Controllers zijn vooral handig bij projecten met grote afstanden van 30+ meter. Dit komt door de Mesh Technologie die het signaal van controller naar controller verzend zodat de algemene verbinding vele malen betrouwbaarder wordt en dit is zeker prettig in woningen met een minder sterk wifi bereik en grotere afstanden.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.