Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Neon flex LED strips voor langs de zijkant van trappen

Neon flex LED strips voor langs de zijkant van trappen

Bij Profielgigant.nl vind je een uitgebreid assortiment neon flex LED-strips voor langs de zijkant van een trap of trapleuning. Profielgigant.nl is een betrouwbare leverancier en producent van hoogwaardige neon flex LED strips en biedt een ruime keuze aan opties om aan jouw specifieke lichtwensen te voldoen.

Deze neon strips zijn verkrijgbaar in lengtes tot wel 10 meter uit één enkel stuk, waardoor je flexibiliteit hebt bij het installeren en aanpassen aan de afmetingen van jouw trap of trapomgeving.

Door gebruik te maken van één enkele lengte strip kun je een naadloze verlichting langs de zijkant van je trappen creëren.
Bij Profielgigant.nl kun je terecht voor neon flex LED strips met een spanning van zowel 12 volt als 24 volt nu ook in 48 volt.

De neon flex LED strips van Profielgigant.nl zijn van hoge kwaliteit en bieden een gelijkmatige en heldere verlichting. Ze zijn energiezuinig en duurzaam, waardoor je kunt genieten van een langdurige en kosteneffectieve verlichtingsoplossing tot minimaal 50000 branduren!

 

Ook leveren wij handige montageoplossingen voor alle led strips zodat deze keurig worden gemonteerd.

Wij verwelkomen u van harte in de showroom van Profielgigant.nl voor aantrekkelijke maatwerkoplossingen. Het team van LED experts staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste neon flex LED strips en kan indien nodig maatwerk producten leveren om aan jouw specifieke lichteisen te voldoen.