Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Philips Hue en LED profielen voor deze bredere LED strips

Philips Hue en LED profielen voor deze bredere LED strips

Philips Hue LED-strips zijn een geweldige keuze als je op zoek bent naar verlichting die zowel stijlvol als functioneel is. Deze slimme LED-strips kunnen worden geïntegreerd in je interieur om een prachtige sfeer te creëren en je ruimte te transformeren.

Wat deze LED-strips nog indrukwekkender maakt, is hun compatibiliteit met LED-profielen van Profielgigant.nl. LED-profielen zijn aluminium profielen die speciaal zijn ontworpen om LED-strips op een nette en professionele manier te monteren. Ze bieden niet alleen bescherming voor de LED-strips, maar helpen ook om het licht gelijkmatiger te verspreiden en een diffuus effect te creëren.

Door Philips Hue LED-strips te combineren met LED-profielen van Profielgigant.nl kun je een strakkere en geïntegreerde uitstraling creëren. Deze LED profielen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte combinatie te vinden die past bij jouw interieur.

Bovendien biedt Philips Hue een breed scala aan kleuren en lichteffecten, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om de juiste sfeer te creëren. Met behulp van de bijbehorende Hue Bridge kun je de verlichting eenvoudig bedienen via een app op je smartphone of tablet. Je kunt de kleuren aanpassen, verschillende scènes instellen en zelfs timers en routines maken om je verlichting automatisch aan te passen aan jouw dagelijkse behoeften.

De combinatie van Philips Hue LED-strips en LED-profielen van Profielgigant.nl biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook een praktische en functionele verlichtingservaring. Of je nu je keuken, woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt verlichten, deze combinatie zorgt voor een moderne en sfeervolle ambiance.

 

Met Philips Hue en de LED-profielen van Profielgigant.nl kun je eenvoudig een unieke en persoonlijke verlichtingsopstelling creëren die past bij jouw stijl en behoeften. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze combinatie te bieden heeft!

Bekijk hier onze opbouw LED profielen voor de brede LED strips zoals de Philips Hue.

De 09alu-serie LED profielen zijn uitermate geschikt. Ook in het de witte 09wit en 09zwart in het zwart verkrijgbaar.

Bekijk hier onze inbouw LED profielen voor de brede LED strips zoals de Philips Hue.

Liever als inbouwmodel ? Ontdek dan nu de 09inbouw serie in het wit, zwart en alu.

Bekijk hier onze hoek LED profielen voor de brede LED strips zoals de Philips Hue.

Liever een oversized model LED profiel met een brede maatvoering?

Bekijk hier onze XL LED profielen voor de brede LED strips zoals de Philips Hue.

*Let goed op de binnenmaat en de buitenmaten bij het maken van de juiste keuze.

Wilt u advies over de juiste keuze van