Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Sierlijsten voor wanden met LED verlichting

Sierlijsten voor wanden met LED verlichting

Creëer verfijnde wandverlichting en indirecte verlichting met onze led sierlijst en warm witte LED strips van Profielgigant.nl voor een sfeervolle ambiance.

Profiteer van de expertise van Profielgigant.nl en geef uw wanden een prachtige uitstraling met onze Orac sierlijsten te installeren in combinatie met LED strips voor optimale lichtopbrengst en lijnverlichting. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van led strips en het realiseren van verlichting in sierlijsten langs wanden door middel van hoogwaardige professionele eenvoudig te bewerken sierlijsten, waarin elke gewenste LED strip kan worden geplaatst. Met jarenlange ervaring in geïntegreerde wandverlichting met LED sierlijsten, bieden wij u de perfecte oplossing voor het verlichten van uw ruimtes.

Met onze aluminium sierlijsten en LED strips kunt u moeiteloos een subtiele en sfeervolle verlichting creëren langs uw wanden. De LED strips worden discreet geplaatst in onze hoogwaardige ultra compacte verlichtingsprofielen, die naadloos in de sierlijsten en ornamenten voor wanden passen. Dit zorgt voor een strakke en professionele afwerking. Onze sierlijsten voor led strips zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk interieur, of u nu een moderne, minimalistische look wilt of juist een klassiekere uitstraling zoekt.

Wat ons onderscheidt, is dat onze LED profielen volledig toekomstbestendig zijn en kunnen worden gekoppeld aan ieder smarthome systeem zoals bijvoorbeeld Philips Hue, IKEA, Amazon Alexa, Google Home en meer. Met deze LED profiel oplossingen kunt u uw verlichting eenvoudig aanpassen en bedienen via uw smartphone, tablet of door de spraakassistent. Profielgigant.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse profielen die het fundament zijn voor een geavanceerd en geïntegreerd verlichtingssysteem, dat perfect past bij uw wensen en behoeften.

Ons aanbod omvat verschillende soorten profiel die stijlvol weggewerkt kunnen worden en een toevoeging zijn voor ieder interieur.

Of u nu een zakelijke klant bent die op zoek is naar LED-verlichting voor commerciële ruimtes, of een particuliere klant die zijn huis wil voorzien van prachtige wandverlichting, Profielgigant.nl is er voor u. Wij bieden standaard 5 jaar garantie op al onze LED-strips en andere producten, zodat u verzekerd bent van duurzame kwaliteit en betrouwbaarheid met een lange levensduur.

Laat uw wanden stralen met de verfijnde wandverlichting van Profielgigant.nl. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden om uw ruimtes te transformeren met onze eenvoudig te installeren sierlijsten en LED-strips.

Vraag hier uw wandverlichting offerte op voor de mooiste verlichtingseffecten.

Liever direct advies of uw LED wandverlichting afhalen? Kom langs in onze LED showroom en bekijk ons assortiment, inclusief de populaire led sierlijst van 2 meter voor prachtige lichtlijnen.

Wij leveren al onze LED wand oplossingen, waaronder diverse led profielen, direct uit eigen voorraad.