Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Zitkuil verlichten met waterdichte LED strips

Zitkuil verlichten met waterdichte LED strips

Het verlichten van een zitkuil met LED strips en het creëren van een waterdichte lichtlijn biedt tal van mogelijkheden wat betreft kleur, lengte en lichtsterkte. Hier zijn enkele overwegingen:

Kleurmogelijkheden:

 1. Enkele kleur: Je kunt kiezen voor eenvoudige enkele kleuren zoals warm wit, koel wit, rood, groen of blauw, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren.
 2. Dual white: Je kunt kiezen uit kelvin waardes tussen de 1800 en 6500 kelvin, afhankelijk het type CCT dual white LED strip.
 3. Dim to warm: Hoe meer het licht wordt gedimt des te warmer wordt het licht. Tot wel 1800 kelvin.
 4. RGB: RGB LED strips bieden de flexibiliteit om elke gewenste kleur in te stellen. Je kunt de kleuren aanpassen aan je stemming of specifieke gelegenheden.
 5. RGBW/RGBWW: Deze strips bevatten ook een witte LED, wat zorgt voor helderder wit licht en meer kleuropties.
 6. RGBCCT: Deze strips bevatten zowel LED's die tussen de 2700 en 6000 kelvin in kunnen verlichten alsmede alle RGB kleuren.

Lengte:

 1. Aanpasbare lengte: LED strips zijn vaak verkrijgbaar in rollen van verschillende lengtes, zoals 1 meter, 5 meter, of zelfs langer tot wel 10 meter. Je kunt de lengte aanpassen aan de afmetingen van je zitkuil.
 2. Verbindingsmogelijkheden: Veel LED strips kunnen aan elkaar worden gekoppeld of ingekort, zodat je de lengte nauwkeurig kunt aanpassen.
 3. LED strip op maat: Maak gebruik van onze op maat maak service en wij leveren alle strips op de juiste lengte aan.

Lichtsterkte:

 1. Dimbaarheid: Kies LED strips met dimfunctie als je de lichtsterkte wilt kunnen aanpassen aan verschillende situaties. Zo kun je het licht helderder maken voor activiteiten of juist dimmen voor een gezellige sfeer.
 2. Helderheidsopties: LED strips variëren in helderheid. Sommige zijn zeer helder en geschikt voor functionele verlichting, terwijl andere zachter licht uitstralen voor decoratieve doeleinden.

Waterdichte neon flex LED strips: Neon flex LED strips zijn een uitstekende keuze voor waterdichte verlichting in een zitkuil, vooral als deze blootgesteld is aan de elementen. Hier zijn enkele voordelen en mogelijkheden:

 1. Waterdichtheid: Neon flex LED strips zijn ontworpen om waterbestendig te zijn, vaak met een IP65 of IP68-classificatie. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadiging door water.
 2. Flexibiliteit: Deze strips zijn buigzaam en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de vorm van je zitkuil. Ze zijn ideaal voor het volgen van bochten en contouren.
 3. Kleur en lichtsterkte: Neon flex LED strips zijn beschikbaar in diverse kleuren en lichtsterktes, vergelijkbaar met traditioneel neonlicht. Je kunt kiezen voor subtiel sfeerlicht of opvallende, heldere verlichting.

Bij het installeren van LED strips, ongeacht het type, is het essentieel om ervoor te zorgen dat de voedingsbron en de bedrading ook waterdicht en veilig zijn om elektrische ongelukken te voorkomen. Overweeg het inhuren van een professionele elektricien als je niet zeker bent van de installatie. Met de juiste LED strips en accessoires kun je een prachtige en functionele verlichting creëren die perfect past bij je zitkuil.