Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Neon flex LED strip op maat maken

Neon Flex LED strips zijn flexibele lichtstrips die ontworpen zijn om een vergelijkbaar effect te creëren als traditionele neonverlichting. Ze werken op een spanning van 12volt, 24 volt of 48 volt.

De term "neon flex" verwijst naar het feit dat deze LED strips een vergelijkbare uitstraling hebben als neonbuizen, maar dan met de voordelen van LED-technologie. In tegenstelling tot traditionele neonverlichting zijn Neon Flex LED strips energiezuinig, duurzaam en veilig in gebruik.

Wat betreft het op maat maken, kunnen Neon Flex LED-strips eenvoudig worden aangepast aan de gewenste lengte. De strips zijn vaak voorzien van snijpunten waar je ze kunt inkorten zonder de functionaliteit ervan te beïnvloeden. Dit betekent dat je ze kunt aanpassen aan de specifieke afmetingen van je project.

Om Neon Flex LED strips op maat te maken, meet je simpelweg de gewenste lengte af en knip of snijd je ze op de daarvoor bestemde punten door. Het is belangrijk om te vermelden dat je de strips alleen kunt inkorten op de aangegeven snijpunten. Hierdoor kun je de Neon Flex LED-strips gemakkelijk aanpassen aan de gewenste afmetingen en integreren in verschillende toepassingen, zoals decoratieve verlichting, signage, architecturale accenten en meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze neon flex LED strips? Kom langs in onze LED showroom of bel 0850020244.