Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED verlichting voor brillenwinkel

LED verlichting voor brillenwinkel

Wilt u het aanzien en de aantrekkingskracht van uw brillenwinkel vergroten?

Een opticien is een plek waar verlichting uitermate belangrijk is. Zowel de lichtopbrengst als de kwaliteit van het licht is bepalend voor de beleving van de klant.
Kleuren van monturen en glazen komen bij een hoge kwaliteit LED verlichting beter tot hun recht dan bij standaard LED strips of LED verlichting. De CRI waarde is bepalend voor het kwaliteit van het licht alsmede de lichtopbrengst per wattage. Ook de wijze van dimmen kan een rol spelen bij de algehele lichtkwaliteit.

Voor dit project maken wij gebruik van CCT LED strips ook wel Dual white LED strips genoemd.
Hiermee kunt u de kelvin waarde of lichtkleur bepalen. De kelvin range ligt tussen de 1800k en 6500k waarbij de CRI waarde boven de 92 ligt. De kleuren van de monturen en glazen komen hierdoor perfect uit. Ook de huidskleur van de klant blijft natuurgetrouw worden weergegeven in de spiegels.

Voor de aansturing hebben wij gekozen voor zigbee controllers welke gekoppeld zijn aan de Philips Hue bridge. De Zigbee LED controllers werken perfect in combinatie met de dual white LED strips LED verlichting verbruikt minder stroom en creëert veel minder warmte dan traditionele verlichting voor uw brillenzaak. Daarom zijn LED lampen gemakkelijker te beschouwen als klimaat neutraal. Ook is LED-verlichting beschikbaar in vele kleuren, waardoor u de ideale sfeer voor uw brillenwinkel of optiek kunt maken.

Met LED-verlichting kunt u de meest prachtige sfeer voor uw brillenzaak creëren. Of u nu de voorkeur geeft aan een levendige en bruisende sfeer of aan een rustgevende en ontspannende omgeving. Met LED-verlichting kunt u de uitstraling krijgen die u verlangt.

Bel ons voor advies betreft uw brillenwinkel met LED-verlichting!

Wordt het tijd om het aanzicht van u brillenzaak interieur te moderniseren?

LED's, of lichtemitterende diodes, zijn de meest energie-efficiënte vorm van verlichting. Ze produceren minder warmte en zijn daarom een efficiëntere optie voor uw omgeving dan traditionele gloeilampen. Bovendien is LED-verlichting verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat u de perfecte sfeer voor uw brillenwinkel kunt creëren. U kunt LED-verlichting gebruiken om een heldere en stimulerende sfeer te creëren of een kalme en ontspannen sfeer. Dit is een uitstekende methode om het uiterlijk van uw optiek te verbeteren.

De mogelijkheden in brillenzaak LED verlichting

Bij bieden wij u graag een groot assortiment hoogwaardige LED-verlichtingscomponenten tegen de beste prijzen. Ook wanneer u op zoek bent naar speciale brillenwinkel verlichting, winkelgevelverlichting, of andere commerciële verlichting. Wij hebben de artikelen die u nodig heeft om de resultaten te krijgen die u wenst. Ons deskundig en ervaren personeel staat altijd klaar om u te helpen de beste beslissingen te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en diensten en laat ons u helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw volgende project.