Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED verlichting voor brillenwinkel

LED verlichting voor brillenwinkel

Wilt u het aanzien en de aantrekkingskracht van uw brillenwinkel vergroten?

Een opticien is een plek waar verlichting uitermate belangrijk is. Zowel de lichtopbrengst als de kwaliteit van het licht is bepalend voor de beleving van de klant.
Kleuren van monturen en glazen komen bij een hoge kwaliteit LED-verlichting beter tot hun recht dan bij standaard LED-strips of LED-lampen. De CRI-waarde is bepalend voor de kwaliteit van het licht evenals de lichtopbrengst per wattage. Ook de wijze van dimmen kan een rol spelen bij de algehele lichtkwaliteit.

Voor dit project maken wij gebruik van CCT LED-strips, ook wel Dual White LED-strips genoemd.
Hiermee kunt u de Kelvin waarde of lichtkleur bepalen. De Kelvin range ligt tussen de 1800K en 6500K waarbij de CRI-waarde boven de 92 ligt. De kleuren van de monturen en glazen komen hierdoor perfect naar voren. Ook de huidskleur van de klant blijft natuurgetrouw weergegeven in de spiegels.

Voor de aansturing hebben wij gekozen voor Zigbee controllers, die gekoppeld zijn aan de Philips Hue bridge. De Zigbee LED-controllers werken perfect in combinatie met de Dual White LED-strips.

Met de juiste LED-verlichting en een goed doordacht lichtplan kunt u de meest prachtige sfeer voor uw brillenwinkel creëren. Of u nu de voorkeur geeft aan een levendige en bruisende sfeer of aan een rustgevende en ontspannende omgeving. Met LED-verlichting en de juiste led profielen kunt u de uitstraling krijgen die u verlangt.

Bel ons voor advies over het lichtplan voor uw optica met LED-lampen en LED-verlichting!

Is het tijd om het aanzicht van uw brillenzaak interieur te moderniseren?

LED's, of lichtemitterende diodes, zijn de meest energie-efficiënte vorm van verlichting. LED-lichtlijnen produceren minder warmte en zijn daarom een efficiëntere optie voor uw omgeving dan traditionele gloeilampen. Bovendien zijn LED-lichtlijnen verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat u de perfecte sfeer voor uw brillenwinkel kunt creëren. Met een goed doordacht lichtplan kunt u LED-verlichting gebruiken om een heldere en stimulerende sfeer te creëren of een kalme en ontspannen ambiance. Dit is een uitstekende methode om het uiterlijk van uw optiek te verbeteren.

Overweeg ook om referenties van andere brillenzaken te bekijken die hun interieur al met LED-lichtlijnen hebben gemoderniseerd voor inspiratie en ideeën.

De mogelijkheden in brillenzaak LED verlichting

Bij ons ontdekt u een groot assortiment hoogwaardige LED-verlichtingscomponenten tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar speciale verlichting voor uw brillenwinkel of optiek, winkelgevelverlichting, of andere commerciële verlichting, wij bieden de ideale sfeer die u wenst. Onze producten combineren het beste van traditionele verlichting met moderne technologie. Ons deskundig en ervaren personeel staat altijd klaar om u te helpen de juiste beslissingen te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en diensten, en laat ons u helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw volgende project.