Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED verlichting voor werkbus

LED verlichting voor werkbus

Wilt u de uitstraling of de aantrekkingskracht van uw werkbus perfectioneren?

De laadruimte van een bedrijfsbus is vaak slecht verlicht. Profielgigant.nl biedt vele oplossingen om iedere laadruimte om te toveren tot een werkbare omgeving. Afhankelijk van de gewenste lichtopbrengst zijn er vele oplossingen in huis. Om de laadruimte van de bedrijfsbus nog beter uit te lichten adviseren wij gebruik te maken van een LED profiel voor een strakke led lichtlijn in combinatie met 1 van onze LED strips in 12 volt. Een plat LED profiel aan de binnenkant monteren en de LED strip aansluiten zorgt voor een zee van licht. Gaat u voor een standaard lichtopbrengst met onze 6 watt LED strips of kiest u voor een grote hoeveelheid LED met 120 LED’s per meter en een verbruik van 9,6 watt per meter? Laat ons u adviseren over het maken van de juiste keuze voor het verlichten van de transport ruimte? 

LED-lampen zijn energiezuiniger dan traditionele verlichting, en ze geven ook minder warmte, waardoor ze comfortabeler zijn. Ook zijn LED-lampen te verkrijgen in vele kleuren, zodat u de meest prachtige ambience voor uw werkbus of bestelbus kunt verwezenlijken.

LED-verlichting kan worden gebruikt om de meest prachtige sfeer voor uw bedrijfsbus te realiseren. Of u nu de voorkeur geeft aan een levendige en bruisende sfeer of aan een rustgevende en ontspannende omgeving. LED-verlichting kan u helpen de uitstraling te bereiken die u nastreeft.

Koop vandaag nog LED-verlichting voor uw bestelbus op onze website!

Is het tijd om het interieur van uw bestelbus te verfraaien?

LED-verlichting is een geweldige optie omdat het energiezuiniger is dan traditionele verlichting en minder warmte produceert. LED-verlichting heeft vele kleuren en kan worden aangepast aan uw voorkeuren. U kunt ook LED's in uw bedrijfsbus gebruiken voor een eigentijdse look die de aandacht trekt. Met LED-verlichting kunt u een heldere en energieke omgeving creëren of een rustgevende en ontspannende ruimte. Dit is een fantastische aanpak om het uiterlijk van uw bestelbus te verbeteren.

LED-verlichting voor uw bestelbus

Bij bieden wij u graag een ruime keuze aan hoogwaardige LED-verlichtingscomponenten tegen de scherpste prijzen. Of u nu op zoek bent naar speciale werkbus verlichting, etalage verlichting, of andere winkelverlichting. Wij hebben de producten die u nodig heeft om uw gewenste resultaten te bereiken. Onze ervaren en professionele medewerkers zijn altijd bereikbaar voor hulp en advies, zodat u zeker kunt zijn van uw keuzes. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en diensten en laat ons u helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw volgende project.