Filters

Product Afdekking -

Productcategorieën -

Natuurlijk wit 4000K

Onze LED strips zijn in diverse wattages en lichtsterktes verkrijgen. Of u de natuurlijke witte LED strips wilt toepassen in uw woning, kantoor, boot, caravan of camper of voor uitlichten van objecten zoals, kasten en keukens bij profielgigant.nl hebben wij een uitgebreid assortiment LED strips verkrijgbaar.

Deze LED strips zijn verkrijgbaar in 4000 kelvin, dit is een mooie natuurlijk witte lichtkleur, die overeenkomt met de de kleur van daglicht.

De voordelen van LED strips in het natuurlijk wit van profielgigant.nl?

✓ LED strips 12 volt in natuurlijk wit
✓ 4000K natuurlijk wit
✓ 2 jaar garantie
✓ Verkrijgbaar op rol van 5 meter.
✓ Eenvoudig op maat te knippen
✓ Ideale lichtverdeling
✓ Eenvoudige installatie
✓ Verlengde levensduur LED strips
✓ De LED strip profielen leverancier van Europa!

Wij zijn jarenlang leverancier van 12 volt natuurlijk witte LED strips op (koppelbare) rollen van 5 meter, die door onze klanten op de meest veeleisende zakelijke en particuliere projecten worden geïnstalleerd.

Onze natuurlijk witte LED strips zijn uitvoerig getest, en geven altijd de juiste kleurechtheid van 4000 kelvin weer. De lichtsterkte begint van 480 tot maar liefst 1200 lumen per meter!
Zo is er altijd een LED strip die aan uw projecteisen voldoet.

Wanneer u gemiddeld licht wenst, adviseren wij 4,8 watt tot 6 watt per meter aan te houden.
Bij projecten waar een hoge lichtopbrengst vereist is heeft u aan 9,6 watt en 12 watt LED strips de juiste lichtsterkte.

De warm witte LED strips van profielgigant.nl zijn van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange eigen import en productie leveren wij altijd dezelfde hoge kwaliteit LED strips.

Wat kunt u verwachten van profielgigant.nl

✓ Altijd uit voorraad leverbaar
✓ Vandaag besteld = morgen in huis
✓ Extra Korting bij meer dan 25 meter strip, neem contact met ons op voor de voorwaarden

Heeft u een particulier of zakelijk project en bent u op zoek naar meer informatie over de juiste keuze LED strip, neem dan gerust contact op met profielgigant.nl.

Wij zijn bereikbaar op nummer 085-0166675, ook kunt u onze chat service gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook gewoon een e-mail sturen.