Filters

Product Afdekking +

Productcategorieën +

Zigbee LED controllers voor Smarthome

Zigbee LED controller voor Philips HUE app en ieder type LED strip*.

Wij van profielgigant.nl krijgen vaak vragen over een manieren om LED strips aan te sluiten of koppelbaar te maken met Philips Hue. LED-gigant.nl biedt speciale Zigbee LED controllers, die ervoor zorgen dat LED strips in 12 of 24 volt met Philips Hue kunnen connecten.

Dimmen, aan- en uitschakelen en alles wat u met de Philips HUE app nu en in de toekomst kunt instellen kunt u met uw eigen of onze LED strips!

Benieuwd naar de mogelijkheden om Philips HUE aan te sluiten op onze LED strips, kom langs bij profielgigant.nl voor een demonstratie of stuur ons uw offerte aanvraag.

Eigenschappen van de Zigbee controller voor Philips Hue.
U kunt 12 of 24 volt LED strips compatibel maken met Philips HUE
Te gebruiken i.c.m. alle 12 of 24 LED strips
Zeer gemakkelijke installatie
Werkt ook voor Amazon Alexa en Ikea Trädfri
Wat is Zigbee voor Philips HUE?
Het Zigbee protocol is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor smart LED verlichting. Smart LED verlichting wordt ook wel Smart Home Domotica genoemd. U kunt met deze Zigbee controller uw Philips Hue bridge koppelen aan een 12 en 24 volt LED strip van LED-gigant.nl. Vervolgens kunt u deze met uw Philips HUE app kunt bedienen. U kunt ook de applicaties van andere domotica aanbieders waaronder Alexa van Amazon of Ikea Trädfri koppelen met onze LED strips strips via deze super voordelige Zigbee controller.

Installatie van de Zigbee controller
U sluit deze Zigbee LED controller aan tussen de LED strip en de adapter.Vervolgens verbind u de LED controller met de bridge van Philips Hue. Vervolgens start u u uw Philips Hue app op. Via de instellingen in de app kunt u de HUE bridge direct laten communiceren met de LED strips.

Welke Zigbee controller zijn er leverbaar
Zigbee LED controller voor warm wit LED strips
Zigbee LED controller voor extra warm wit LED strips
Zigbee LED controller voor RGBWW LED strips
Zigbee LED controller voor RGB LED strips
Zigbee LED controller voor RGBCCT LED strips
Zigbee LED controller voor dual white LED strips
Zigbee LED controller voor CCT LED strips
Kom langs onze onze LED showroom voor een demonstratie van dit unieke systeem om LED strips te koppelen aan Philips HUE!.

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond