Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Wat is een goede schemerschakelaar voor LED verlichting

Wat is een goede schemerschakelaar voor LED verlichting

De werking van een LED schemerschakelaar is vrij eenvoudig. Deze controller is uitgerust met een lichtsensor die continu de lichtintensiteit meet. Wanneer de omgeving donker wordt en de lichtintensiteit onder een bepaalde drempelwaarde komt, schakelt de schemerschakelaar de verlichting automatisch aan. Dit zorgt ervoor dat de verlichting wordt ingeschakeld op het moment dat het nodig is, bijvoorbeeld wanneer het begint te schemeren of wanneer het volledig donker is.

Omgekeerd werkt de schemerschakelaar ook wanneer het licht wordt. Zodra de lichtintensiteit de ingestelde drempelwaarde overschrijdt, schakelt de schemerschakelaar de verlichting uit. Dit voorkomt dat de verlichting onnodig blijft branden, zelfs wanneer er voldoende daglicht aanwezig is. Dit draagt bij aan het verminderen van energieverbruik en het verlengen van de levensduur van de led lampen.

Een van de handige functies van de schemerschakelaar voor led verlichting is de mogelijkheid om de gevoeligheid ervan aan te passen. Met de lux-instelling kan de gebruiker de gewenste drempelwaarde voor het inschakelen en uitschakelen van de verlichting bepalen. Lux is een eenheid die de hoeveelheid licht meet die op een bepaald oppervlak valt. Door de lux-instelling aan te passen, kunt u de schemerschakelaar zo afstellen dat deze reageert op het gewenste lichtniveau in uw specifieke situatie.

Deze flexibiliteit biedt zowel zakelijke als particuliere klanten de mogelijkheid om de schemerschakelaar aan te passen aan hun specifieke behoeften. Of u nu de verlichting van uw tuin wilt regelen of de verlichting van uw bedrijfspand wilt optimaliseren, de schemerschakelaar voor led verlichting geeft u de ultieme vrijheid om de juiste instellingen te kiezen.

Bij Profielgigant.nl kunt u nu een schemerschakelaar voor 12 en 24 volt led verlichting bestellen die aan al uw wensen voldoet. Ons assortiment biedt diverse modellen met verschillende functies en lux-instellingen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige schemerschakelaar voor een kleine toepassing of een geavanceerder model voor een grotere installatie, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze schemerschakelaars zijn van hoge kwaliteit en ontworpen om betrouwbaar en duurzaam te zijn. Ze zijn eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende soorten led verlichtingssystemen. Daarnaast bieden we uitstekende klantenservice en ondersteuning, zodat u altijd op ons kunt rekenen voor advies en assistentie.

Profiteer van de voordelen van een schemerschakelaar voor 12 en 24 volt led verlichting en bestel nu op Profielgigant.nl. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de ideale oplossing voor uw verlichtingsbehoeften. Bespaar energie, verhoog het gebruiksgemak en geniet van de ultieme vrijheid om uw led verlichting efficiënt te regelen.

Bestel onze compacte schemerschakelaar hier direct in de webshop of kom langs voor advies.

Liever telefonisch advies? Bel nu 0850020244 voor advies op maat.