Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Wat is een trimless LED profiel

Wat is een trimless LED profiel

Het profiel bestaat uit een ondiepe gleuf of uitsparing die in het plafond of de muur wordt ingebouwd. In deze uitsparing kunnen LED strips worden geplaatst, waardoor een strakke en verborgen verlichting ontstaat. Het doel van een trimless LED profiel is om een minimalistisch en modern uiterlijk te creëren, waarbij de nadruk ligt op de verlichting zelf in plaats van op het armatuur.

Bekijk hier onze trimless plafond, muur en wandprofielen.

De LED strips worden in het profiel geplaatst en zijn meestal voorzien van een speciale afdekking om het licht gelijkmatig te verspreiden en schittering te verminderen. Het profiel kan worden afgewerkt met gips of andere materialen die gebruikt worden voor het plafond of de muur, zodat het volledig geïntegreerd lijkt met de omgeving.

Trimless LED profielen worden vaak gebruikt in moderne architectuur en interieurontwerp om een subtiele en sfeervolle verlichting te creëren. Ze kunnen worden toegepast in woningen, kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes waar een strakke en onopvallende verlichting gewenst is.

Welkom bij Profielgigant.nl, dé leverancier van trimless LED-profielen in combinatie met LED strips. Bij ons kunt u een verlichtingsoplossing op maat creëren met de hulp van onze ervaren lichtexperts. Wij streven naar het leveren van 100% egale lichtlijnen die naadloos zijn geïntegreerd in wanden, muren en plafonds.

Onze trimless LED-profielen bieden een strakke en naadloze afwerking, waardoor de lichtbronnen discreet worden geïntegreerd in uw interieur. Deze profielen kunnen worden gebruikt met LED strips om een uniforme en heldere verlichting te creëren. Met een breed scala aan beschikbare profielen, kunnen we voldoen aan de verschillende ontwerpbehoeften en stijlen van onze klanten.

Bij Profielgigant.nl geloven we in het belang van maatwerk. Onze lichtexperts staan klaar om samen met u de perfecte verlichtingsoplossing te ontwerpen die voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Of u nu op zoek bent naar functionele verlichting voor uw kantoorruimte, sfeervolle verlichting voor uw woonkamer, of accentverlichting voor een speciaal project, wij hebben de expertise om u te begeleiden.

Met onze totale lichtoplossingen bieden we niet alleen hoogwaardige LED-profielen, maar ook professioneel advies en ondersteuning gedurende het hele proces. Van het ontwerp en de planning tot de installatie en het onderhoud, wij staan voor u klaar. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van verlichting stellen ons in staat om oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Kies voor Profielgigant.nl en geniet van de vele voordelen van onze trimless LED profielen in combinatie met LED strips. Ervaar de naadloze integratie, de egale lichtlijnen en de mogelijkheid om uw verlichting volledig aan te passen aan uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw ruimtes kunnen transformeren met onze hoogwaardige lichtoplossingen.