Vandaag besteld = morgen in huis LED op maat geleverd met 5 jaar garantie

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED verlichting voor trouwzaal

LED verlichting voor trouwzaal

Opdrachtgever: Eventlocatie ondernemer te Rotterdam
Oplevering: Q4 2022.
Volledige levering van alle LED verlichting en aansturing.

Wilt u het aanzien en de aantrekkingskracht van uw trouwzaal optimaliseren?

Hier zien we een prachtige trouwzaal voorzien van onze natuurlijk witte COB LED Strips. Waar u ook kijkt, overal zijn de LED lijnen strak en egaal. De hoge helderheid van de COB LED Strips, zorgen ervoor dat de zaal goed van licht wordt voorzien. Dankzij de COB LED Strip 90 graden transparante hoek connector blijft het licht op de hoeken van de traptreden vloeiend en egaal doorgaan, ondanks dat deze direct in het zicht zijn. Ook voor langere lengtes zoals in de gigantische ornamenten te zien op het plafond hebben wij LED Strips beschikbaar in 10 en 12,5 meter. Dit is wat ons betreft een prachtig voorbeeld van wat wij als LED Gigant voor u kunnen betekenen. Ons specialistisch team kan ook voor u met alle zorgvuldigheid een lichtplan samenstellen voor zowel directe als indirecte verlichting. Heeft u ook een project in gedachten? Neem dan gerust contact met ons op!

LED-verlichting gebruikt minder stroom en creëert minder warmte dan traditionele verlichting voor uw trouwlocatie. Hierdoor zijn LED-lampen gemakkelijker te beschouwen als klimaat neutraal. Ook zijn LED-lampen te verkrijgen in vele kleuren, zodat u de meest prachtige ambience voor uw trouwzaal of trouwlocatie kunt verwezenlijken.

LED-verlichting wordt veelal ingezet om een nog betere sfeer voor uw feestzaal te realiseren. Of u nu de voorkeur geeft aan een levendige en bruisende sfeer of aan een rustgevende en ontspannende omgeving. LED-verlichting kan u helpen de sfeer te bereiken die u nastreeft.

Koop vandaag nog LED-verlichting voor uw trouwlocatie op onze website!

Wordt het tijd om het aanzicht van u trouwlocatie interieur te moderniseren?

LED-lampen zijn ook bekend als LED's, of light-emitting diodes. Ze zijn energiezuiniger dan traditionele verlichting en produceren minder warmte, waardoor ze een slimme keuze zijn voor uw ruimte. LED-verlichting heeft vele kleuren en kan worden aangepast aan uw voorkeuren. U kunt ook LED's in uw feestlocatie gebruiken voor een eigentijdse look die de aandacht trekt. LED-verlichting kan worden gebruikt om een heldere en boeiende sfeer te scheppen of een rustige en kalmerende sfeer. Dit is een uitstekende methode om het uiterlijk van uw feestzaal te verbeteren.

Transformeer uw feestlocatie met kleurrijke LED-verlichting

Bij bieden wij u graag een groot assortiment hoogwaardige LED-verlichtingscomponenten tegen de beste prijzen. Ook wanneer u op zoek bent naar speciale trouwzaal verlichting, winkelgevelverlichting, of andere commerciële verlichting. heeft de oplossing die u nodig heeft om uw gewenste resultaten te bereiken. Het team van experts is altijd beschikbaar voor begeleiding en ondersteuning, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke beslissingen neemt voor uw bedrijf. Neem direct contact met ons op voor advies betreft onze oplossingen en diensten, en laat ons u helpen bij het kiezen van de beste optie voor uw volgende project.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »