Filters

Product Afdekking +

Productcategorieën +

Opbouw led profiel

Waar zijn onze LED opbouw profielen voor geschikt?
LED opbouw profielen zijn aluminium profielen die bijdragen aan het op een professionele manier LED strips in te bouwen. De LED profielen kunnen op vrijwel iedere ondergrond worden geïnstalleerd.

Voordelen Profielgigant.nl

Wat kunt u verwachten van profielgigant.nl;

Voor welke type LED strips zijn onze opbouw LED profielen geschikt?
Onze opbouw LED profielen zijn geschikt voor vrijwel alle type LED strips. De meeste LED strips hebben een maximale binnenbreedte van 12,4mm. Onze LED profielen gaan zelfs tot 40mm binnenbreedte.
De LED profielen zijn dus geschikt voor LED strip met een vaste kleur zoals, wit, warm wit, koud wit van 8 tot 12mm, RGB LED strips van 10mm en RGBWW, RGBCCT of andere LED strips vanaf 12mm breed. Of het nu gaat om een niet waterdichte LED strip IP20 of als een waterdichte LED strip IP65 LED strip, met onze LED profielen wordt de installatie en het wegwerken van alle soorten LED strips een fluitje van een cent.

Installatie van opbouw LED profielen:
De profielen kunnen op meerdere manieren worden opgebouwd en toegepast,  het vastzetten van de profielen kan eenvoudig met onze duurzame aluminium montageklemmen.
Wij geven u het advies om minstens 2 montageklemmen per LED profiel van 2 meter te hanteren.
De profiel afdekking kunt u plaatsen door deze parallel op het LED profiel te plaatsen. Vervolgens drukt u 1 zijde van de afdekking in het profiel, waarna u vervolgens de afdekking met uw duim verder het profiel indrukt.
Vrijwel alle LED strips zijn aan de achterzijde voorzien van 3m tape, deze trekt u eenvoudig van de strip af, vervolgens plakt u uw LED strip in het LED profiel. De tape is voorzien van een sterke lijm die zich goed hecht aan het aluminium.

Wanneer u uw LED strips direct in het zicht gaat plaatsen adviseren wij dat u een LED opbouw profiel kiest of een LED inbouw profiel te kiezen. Wanneer u de LED strips niet in het directe zicht wilt plaatsen adviseren wij voor een heldere afdekking te kiezen voor alle profielen in ons assortiment.

LED in profielen v.a. € 3 p/m inclusief gratis afdekking naar keuze.
Dit is absoluut de laagste prijs voor LED profielen op het internet. Door onze jarenlange eigen productie en ervaring met aluminium LED strip profielen zijn wij uw partner als het gaat om een betrouwbare oplossing voor het installeren van LED strips. Met onze profielen wordt het installeren van LED strips een eenvoudige klus.

Aluminium profielen voor LED strips zijn standaard verkrijgbaar in 2 meter. U kunt de LED profielen gemakkelijk op de gewenste lengte zagen. Het strak afwerken van LED strips is eenvoudig met deze voordelige inbouw profielen. De aluminium profielen zijn eenvoudig te monteren  aan de muur of het plafond, in kasten of verlaagde plafonds. Deze profielen worden door ons zeer voordelig, inclusief afdekking uit voorraad geleverd. Deze aluminium LED profielen voor LED strips zorgen ervoor dat LED strips minder warm worden en dus langer mee gaan. De afdekking op het inbouw profiel zorgt voor een goede lichtverdeling.

Voor al uw LED strips & LED profielen komt u naar Profielgigant.nl! Wij hebben een zeer groot en bovendien voordelig assortiment LED verlichtingen.

Bij ons kunt u gelijk bestellen wat u nodig heeft of u kunt natuurlijk altijd langs komen in onze winkel in Purmerend.

U kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Mail ons door HIER te klikken. of belt u gerust met 0850020244.

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling dezelfde dag altijd verstuurd wordt zodat u de volgende dag er al gelijk van kunt genieten. Wij versturen onze pakketen met een track and trace code zodat u altijd kunt zien waar en wanneer uw bestelling precies aankomt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen project? Kom langs in onze LED profielen showroom of bestel direct online.

De koffie staat klaar en u kunt de LED profielen direct meenemen.

Wij hebben ruim 250 verschillende LED profielen en ruim 50000 meter op voorraad in ons eigen magazijn!

Kom gerust eens binnenstappen om de LED profielen te bekijken en direct af te rekenen!

Benieuwd naar de mogelijkheden ? Bekijk onze LED projecten!

Zakelijk inkopen? Neem contact op met ons, wij zijn DE LED profielen groothandel voor de Benelux.

De BTW verleggen vanuit het buitenland? Stuur ons gerust uw offerte aanvraag door en wij verleggen de btw voor u!

Resultaat 1–16 van de 136 resultaten wordt getoond