Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Zwart diagonaal inbouw LED profiel 30 mm x 12.7 mm - C22ZWART

Diagonaal led profiel voor inbouw toepassing.
€23,45
€19,38
Op voorraad
  • Gratis Lichtadvies op maat
  • Wij realiseren Lichtwensen
  • Eigen LED voorraad en magazijn
  • Kom langs in onze LED showroom

Productinformatie

LET OP!
Dit LED profiel is uitermate geschikt voor o.a. smarthome LED strips, COB LED strips maar ook voor onze RGBCCT LED strips met 96 LED's per meter.

Controleer goed de hoogte en breedte van uw LED strip alvorens u dit LED profiel besteld!
Waar is dit diagonaal LED profiel voor geschikt?
Het profiel kan zowel in het direct als indirecte zicht worden geplaatst, doordat de LED strip direct aan de oppervlakte ligt, heeft dit profiel de maximale lichtverdeling. Dit is ideaal wanneer er veel licht gewenst is.
Wanneer u maximaal licht nodig hebt en de profielen niet in het zicht worden geplaatst dan adviseren wij een heldere / transparante afdekking.
Dit profiel is uitermate geschikt voor traptreden, voor in een koof, in kasten en keukens.
Voor welke type LED strips is dit diagonale inbouw LED profiel geschikt?
Dit LED profiel is geschikt voor vrijwel alle type LED strips, met een maximale breedte van 14,4mm.
Dit profiel is uitermate geschikt voor LED strips.
De afmetingen van dit aluminium LED strip profiel:
De lengte is 2 meter, deze kunt u eenvoudig achter elkaar monteren.  

  • Lengte: 2000 mm
  • Breedte: 24 mm
  • Hoogte: 5 mm
  • Binnenmaat: 14.4 mm.

De technische specificaties:
- Materiaal : geanodiseerd aluminium - Zwarte poedercoating (krasvast)
- Geschikt voor LED strips tot 14,4 mm breed
- Afdekking: Gratis
- Kleur klik afdekking : opaal
- Materiaal: PC ( polycarbonaat )
- Lichttransmissie opaal / melkwit : 80 %
- Lichttransmissie helder / transparant : 98 %
- Deze LED profielen zijn zowel geschikt voor binnen als buitenshuis
Installatie van dit profiel:
Het profiel kan zowel worden opgebouwd, als worden ingevreesd. Het vastzetten van het profiel kan eenvoudig met de aluminium montageklemmen.
Wij adviseren om tenminste 2 montageklemmen per 2 meter te gebruiken.
De afdekking dient u parallel op het profiel te plaatsen. Vervolgens klikt u 1 kant van de afdekking in het profiel, waarna u de afdekking met uw duim in het profiel klikt.
Vrijwel alle LED strips zijn aan de achterzijde voorzien van een lijmstrip, deze haalt u los van de strip, vervolgens plakt u de LED strip eenvoudig in het LED profiel. Dit is een duurzame lijmsoort die zich goed hecht aan het aluminium.
Indien u de LED strips direct in het zicht plaatst adviseren wij een LED opbouw of inbouw profiel te kiezen. Wanneer u echter de LED strips niet direct in het zicht plaatst kunt u kiezen voor ieder profiel in ons assortiment.
Wat ontvangt u in de verpakking?
- 1 x Zwart LED profiel C22ZWART 2 meter
- LED profiel afdekking type opaal.
De voordelen van een LED profiel:
Deze aluminium LED Strip profielen zijn de oplossing voor het professioneel installeren en monteren van LED strips. Deze aluminium profielen zorgen voor een prachtige afwerking met een mooie, nette en subtiele uitstraling. Door gebruik te maken van een LED profiel zijn de LED strips niet onderhevig aan stof en vuil waardoor de lichtkwaliteit ook op lange termijn goed blijft.
Daarnaast hebben de LED strip profielen een gunstig effect op de levensduur van uw LED strips. Led strips kunnen worden aangebracht op verschillende ondergronden en soorten oppervlakten, hoe beter een oppervlakte isoleert, hoe minder goed de LED strips hun warmte kwijt kunnen. En hoe beter de LED strips hun warmte kwijt  kunnen, hoe langer de LED strip mee zullen gaan. LED strips raken door het aluminium in het profiel de warmte beter en efficiënter kwijt.
Naast deze praktische voordelen zorgen de aluminium LED strip profielen natuurlijk voor de perfecte afwerking van uw LED strips.
Vrijwel alle LED strip profielen zijn verkrijgbaar in lengtes van 1 meter of 2 meter en zijn voorzien van een opaal / melkwitte of een transparante / helder profiel afdekking. Deze profiel afdekkingen zorgen voor een ideale verspreiding van het licht afkomstig van uw LED strips. U ziet dus niet langer de afzonderlijke LED lampjes: dit verzorgt een extra mooi egaal lichteffect. Onze LED profielen van aluminium zijn eenvoudig naast elkaar te monteren. U kunt dus zeer eenvoudig iedere ruimte voorzien van LED strips.
U kunt de profielen eenvoudig bevestigen door middel van aluminium montageklemmen of de profielen direct vastboren of lijmen.
(bestel deze svp mee bij uw bestelling).
Het wegwerken van de LED strip kabels kan eenvoudig door middel van de handige eindkapjes.
Deze eindkapjes zijn te verkrijgen met of zonder kabeldoorvoer.
Montageklemmen en eindkapjes zijn verkrijgbaar in onze webshop.
Ongeacht de omvang van uw project en of het nu gaat om een zakelijk of particulier project, bieden wij u interessante projectkortingen aan. Om gebruik te maken van deze speciale kortingsactie verzoeken wij de projectaanvraag naar ons toe te sturen via het volgende offerteformulier.
Mocht u vragen hebben over het toepassen van LED strips, het installeren of toepassen van LED profielen neemt u dan gerust contact op met het team van LED-Gigant.nl op nummer 0850020244. Wij zijn voor vragen ook bereikbaar per e-mail of via de chatfunctie op onze webshop.
LED-Gigant.nl is de webshop als het gaat om voordelige LED profielen. Wij hebben ruim 50 verschillende modellen LED profielen uit voorraad leverbaar.

Beoordeling

Handig profiel met schuin binnenwerk voor cob led strips echt heel fijn werken.

Rick dedemsvaert