Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED plintverlichting

LED plintverlichting

Wij zijn trots om u onze hoogwaardige LED plintverlichting voor te stellen.
Onze plintverlichting is een Neonflex LED strip met een prachtige homogene lichtlijn, die eenvoudig op of langs een plint gemonteerd kan worden met behulp van onze handige montageklemmen voor neonflex LED.

Plintverlichting is een geweldige manier om uw interieur een unieke uitstraling te geven. Met onze Neonflex LED strip kunt u subtiel en stijlvol licht toevoegen aan uw ruimtes, waardoor een prachtig verlichte ambiance ontstaat. Of het nu gaat om uw woonkamer, keuken, slaapkamer of zelfs uw kantoor of sportschool, plintverlichting voegt een vleugje elegantie toe aan elke omgeving.

Diepte en ruimte creëren met plintverlichting. 

Onze Neonflex LED strip is speciaal ontworpen voor plintverlichting en biedt een gelijkmatige en heldere lichtopbrengst. De homogene lichtlijn zorgt voor een soepele verlichting langs de plint, zonder zichtbare lichtpunten. Dit zorgt voor een naadloze en professionele uitstraling in uw interieur.

Het installeren van onze plintverlichting is eenvoudig en probleemloos dankzij onze speciale montageklemmen voor neonflex LED. Deze klemmen zorgen voor een veilige bevestiging van de LED strip op de gewenste plint. U kunt de plintverlichting langs de plint monteren of deze direct op de plint plaatsen, afhankelijk van uw voorkeur en de stijl van uw interieur.

Wat heeft u nodig bij het aansluiten van LED plintverlichting

Een neonflex LED strip naar keuze zoals warm wit, natuurlijk wit of rgbw, rgbww of rgbcct.
Neonflex LED strip montageklem (minimaal 10 per meter)
Een LED voeding in 12 of 24 volt
Een LED controller en afstandsbediening of wandbediening.
U kunt ook een LED PIR sensor of bewegingsmelder als plintverlichting gebruiken (alleen voor enkel kleurige LED plintverlichting).

Bij Profielgigant.nl streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Neonflex LED strip is energiezuinig en gaat lang mee, zodat u jarenlang kunt genieten van prachtige plintverlichting. Bovendien bieden we een breed scala aan kleurtemperaturen en lichtsterktes, zodat u de perfecte sfeer kunt creëren die past bij uw smaak en behoeften.

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige LED plintverlichting, bent u bij Profielgigant.nl aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment Neonflex LED strips en montageklemmen en transformeer uw interieur met stijlvolle en functionele verlichting.

 

Vraag een LED plintverlichting offerte aan
Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van uw plannen voor plintverlichting.