Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Plafondverlichting met LED strips

Plafondverlichting met LED strips

Bent u op zoek naar de beste manier om uw plafond te voorzien van LED strips?
Bij Profielgigant.nl kunt u terecht voor het realiseren van unieke plafondverlichting met behulp van LED strips in combinatie met gipsplaat- en/of stuc LED profielen.

Onze op maat gemaakte LED oplossingen stellen u in staat om elke gewenste lichtlijn in uw (verlaagde) plafond te integreren, waarmee u de perfecte lichtbeleving kunt creëren. Denk hierbij aan LED strips met behulp in combinatie LED stucprofielen. Of naadloze plafondverlichting met onze gipsplaat LED profielen.

Onze LED profielen zijn leverbaar voor tussen uw plafondplaten in. Of als eindstop op de plafondplaat.

Stuc LED profiel met 1 kant montagemogelijkheid. De Stuc100 serie

Stuc LED profiel met aan 2 kanten montagemogelijkheden. De stuc200 serie.

Gipsplaat LED profiel met aan 1 kant montagemogelijkheden. De Gips100 serie.

Gipsplaat LED profiel met aan 2 kanten montagemogelijkheden. De Gips100 serie.

Met onze LED profielen kunt u eenvoudig LED strips installeren in uw gipsplaat- of stucplafond. Deze profielen dienen als een discreet en stijlvol kanaal om de LED strips in te plaatsen. Ze zorgen niet alleen voor een gelijkmatige verspreiding van het licht, maar bieden ook bescherming en een strakke afwerking. Onze gipsplaat- en stuc LED profielen zijn ontworpen met oog voor detail, waardoor ze naadloos opgaan in uw plafondontwerp en een prachtige esthetische uitstraling geven.

Bij Profielgigant.nl hebben we vele jaren ervaring in het realiseren van geïntegreerde plafondverlichting. Ons team van professionele lichtadviseurs staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies en ontwerp tot volledige installatie.
Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is en dat uw plafondverlichting perfect moet aansluiten bij uw wensen en behoeften. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke situatie.

Met onze LED strips en gipsplaat- en stuc LED profielen kunt u eindeloze mogelijkheden verkennen. Of u nu een moderne en strakke uitstraling wilt creëren of juist een warme en gezellige ambiance wilt bereiken, onze producten kunnen worden aangepast aan uw gewenste stijl en lichtintensiteit. Daarnaast bieden we een breed scala aan kleuropties, zodat u de perfecte verlichting kunt kiezen die past bij de sfeer van uw ruimte.

Bij Profielgigant.nl streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Onze LED strips en gipsplaat- en stuc LED profielen zijn duurzaam, energiezuinig en hebben een lange levensduur. U kunt dus genieten van prachtige plafondverlichting die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook kostenbesparend en milieuvriendelijk.

Onze LED strips zijn leverbaar in iedere gewenste lichtsterkte, lichtkleur (2200, 2400, 2500, 2700, 3000, 4000, 6000 kelvin, lengte en maatvoering en voltage. Uiteraard inclusief 90 graden hoeken.

Wilt u volledige vrijheid in kleuren en kelvinwaarden? Ontdek dan onze RGBCCT LED strips voor plafonds.

Of het nu gaat om het realiseren van een verlicht vierkant of 2 lange zijdes. Met onze LED strips kunt u ongestoord genieten van een 100% egale lichtlijn, met name onze COB LED strips voor plafonds zijn DE oplossing voor een professionele plafond verlichtingsoplossing. Wij geven namelijk 5 jaar garantie op het gehele pakket, van uw LED strips, tot de LED voedingen tot de LED aansturing. Dat is de kwaliteit en service van profielgigant.nl.

Wat kunt u verwachten van plafondverlichting via profielgigant.nl?

  • Honderden LED profielen uit eigen voorraad leverbaar (direct afhalen mogelijk)
  • LED strips van 1 tot 30 meter
  • Volledige geïntegreerde plafond verlichting
  • 5 jaar garantie op alle LED oplossingen
  • Gratis lichtplan en ontwerp

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over het realiseren van plafondverlichting met LED strips en gipsplaat- en stuc LED profielen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het creëren van de perfecte lichtlijn in uw plafond.

Vraag hier uw plafond LED offerte op

Bellen mag ook, wij zijn bereikbaar op nummer 0850020244.

Liever langskomen? Onze LED showroom is 5 dagen peer week zonder afspraak geopend.