Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Buigbare LED profielen

Buigbare LED profielen

Welkom bij Profielgigant.nl, dé specialist op het gebied van buigbare LED profielen voor het creëren van prachtige ronde installaties en cirkels. Met onze hoogwaardige producten bieden wij u eindeloze mogelijkheden om unieke verlichtingsoplossingen te realiseren.

Onze buigbare LED profielen zijn speciaal ontworpen om flexibiliteit te bieden bij het vormgeven van uw verlichtingsprojecten. Of u nu een gebogen muur wilt accentueren, een bochtige trap wilt verlichten of een ronde installatie wilt creëren, onze profielen maken het mogelijk. Dankzij het buigbare ontwerp kunt u de profielen eenvoudig in elke gewenste vorm en hoek buigen, waardoor u de volledige controle heeft over het ontwerp van uw verlichtingsopstelling.

Onze LED profielen zijn leverbaar in 1 meter, 2 meter, 3 meter en 4 meter en kunnen desgewenst op maat gemaakt worden geleverd. Wij werken niet zoals onze concurrenten met 4 losse profielen van 1 meter om een lijn van 4 meter te creëren, maar leveren op bestelling 4 meter buigbare LED profielen. Al onze buigbare LED profielen zijn leverbaar met een vlakke of ronde afdekking en verkrijgbaar in 3 kleuren, wit, zwart en aluminium.

Daarnaast bieden wij de nieuwste COB LED strips en neonflex LED strips aan in verschillende voltages, namelijk 12 volt, 24 volt en 48 volt. Deze hoogwaardige LED strips zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Of het nu gaat om het verlichten van uw interieur, het creëren van sfeervolle buitenverlichting of het benadrukken van architectonische kenmerken, onze LED strips bieden een uitstekende verlichtingskwaliteit en duurzaamheid.

Met onze COB LED strips kunt u genieten van helder en gelijkmatig licht, waardoor uw ruimte prachtig wordt verlicht. Deze technologie zorgt voor een efficiëntere warmteafvoer en een hogere lichtopbrengst in vergelijking met traditionele LED strips. Hierdoor krijgt u een krachtige verlichting die perfect is voor het accentueren van specifieke objecten of het creëren van algemene verlichting.

Van buigbare LED profielen tot horizontaal buigbare LED strips van het type Neonflex. Liever verticaal buigen, ook dan bieden neonflex LED strips maar met name onze verticaal buigbare LED strips COB LED strips uitkomst.

Onze neonflex LED strips bieden een unieke en opvallende verlichtingsoplossing. Met hun flexibele en buigzame ontwerp kunt u creatieve vormen en patronen creëren, waardoor uw verlichtingsproject een echte eyecatcher wordt. De neonflex LED strips zijn ook zeer duurzaam en energiezuinig, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Of u nu een professional bent die op zoek is naar hoogwaardige LED verlichtingsoplossingen voor uw klanten, of een doe-het-zelver die zijn eigen unieke verlichtingsproject wil realiseren, Profielgigant.nl heeft de producten die u nodig heeft. Onze buigbare LED profielen en COB en neonflex LED strips bieden eindeloze mogelijkheden voor het creëren van prachtige ronde installaties en cirkels, zowel binnen als buiten.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment op Profielgigant.nl en laat uw verbeelding de vrije loop bij het ontwerpen van uw perfecte verlichtingsprojecten!

Vraag direct een offerte aan en wij realiseren al uw lichtwensen. Liever persoonlijk contact over uw lichtwensen? Bel nu 0850020244 of kom langs in onze LED showroom te Purmerend.