Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Desktop LED voeding 12 volt 12 watt 1 Ampère - IP20 - POSC12100A

€6,00
€4,96
Op voorraad
  • Gratis Lichtadvies op maat
  • Wij realiseren Lichtwensen
  • Eigen LED voorraad en magazijn
  • Kom langs in onze LED showroom

Productinformatie

Deze 12 watt LED voeding heeft een maximaal vermogen van 1 Ampère en deze 12 volt LED voeding biedt u bescherming tegen overbelasting.

Wij adviseren om deze voedingsadapter nooit maximaal te belasten. Wij adviseren om altijd minimaal 10% overcapaciteit te hebben. d.w.z. een belasting van niet meer dan 80% / 90% ten aanzien van het maximale vermogen. Binnen de LED wereld heet dit nominale belasting.
Voor deze voedingsadapter is de nominale belasting van 11 watt.
Het product bevat de volgende certificeringen:
Certificeringen : CE, TUV, SELV, RoHs, MM, F, EN55015
LED voeding inbouwen.
Mocht u deze voeding willen inbouwen dan is er minder koeling mogelijk. Wij adviseren dan voor deze voedingsadapter 60% / 70% van het maximale vermogen als nominale belasting aan te houden van 10 watt.
Zorg altijd voor voldoende koeling, op deze wijze gaan LED voedingen langer mee. Wij geven u maar liefst 5 jaar garantie op al onze LED voedingen.
Afmetingen van deze 12 watt 12 volt LED voeding
Lengte 60 mm
Breedte 42 mm
Hoogte 23 mm
Afmeting compacte LED voeding
6x4x2cm
CV LED voeding
Deze LED voeding is een constant voltage voeding. Dit noemen wij CV & dit houdt in dat de voltage input altijd gelijk blijft ongeacht welke omstandigheden & ongeacht de belasting van deze LED voeding. Een “constant voltage voeding” is daarmee gelijk aan een reguliere voeding.

Een voeding voor binnen toepassingen
De voeding is geschikt voor droge omgevingen. De beschermingsgraad van IP20 geeft aan dat deze voeding in niet vochtige ruimtes zonder problemen gebruikt kan worden. U sluit deze LED voeding direct aan op netspanning 230 volt.

De uitgangsspanning bedraagt 12V DC met een maximale stroom van 1 Ampere. Als uw voedingsadapter een 12V DC uitgangsspanning heeft dan kunt u deze gebruiken voor het voeden van 12V DC LED strips.

Beoordeling

keurig verpakt en geleverd.

mw Minnema

super handig en kleine led voeding.
supersnel geleverd met dpd.

karim