Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Zwarte magnetische montageklem voor LED profiel 02ZWART, 05ZWART

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€7,99
€6,60
Op voorraad
  • Gratis Lichtadvies op maat
  • Wij realiseren Lichtwensen
  • Eigen LED voorraad en magazijn
  • Kom langs in onze LED showroom

Productinformatie

Bij het installeren van de 02zwart of 05.1zwart en 05.2zwart LED profielen is het essentieel om een stevige en betrouwbare montageoplossing te hebben. Profielgigant.nl biedt nu handige magnetische montageklemmen aan, die het installatieproces vereenvoudigen en zorgen voor een veilige bevestiging van LED profielen. In deze tekst zullen we bespreken wat de eigenschappen van een magneet zijn en waar je deze magneet specifiek voor LED profielen kunt toepassen.

Eigenschappen van een magneet: Een magneet is een voorwerp dat een magnetisch veld kan genereren en aantrekking of afstoting van andere magnetische materialen kan veroorzaken. De belangrijkste eigenschappen van een magneet zijn:

  1. Aantrekkingskracht: Magneten hebben een aanzienlijke aantrekkingskracht op materialen zoals ijzer, nikkel en cobalt. Deze eigenschap maakt het mogelijk om de magnetische montageklemmen van Profielgigant.nl veilig aan metalen oppervlakken te bevestigen.

  2. Polen: Magneten hebben twee polen, namelijk een noordpool en een zuidpool. Deze polen trekken elkaar aan, terwijl gelijke polen elkaar afstoten. Dit principe wordt gebruikt om de magnetische montageklemmen stevig op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze onbedoeld verschuiven.

Toepassing van magneten voor LED profielen: De magnetische montageklemmen van Profielgigant.nl bieden verschillende voordelen en toepassingsmogelijkheden voor LED profielen. Enkele belangrijke toepassingen zijn:

  1. Eenvoudige installatie: Dankzij de magnetische eigenschappen van de montageklemmen is het installeren van LED profielen een fluitje van een cent. Je kunt ze moeiteloos aan metalen oppervlakken bevestigen zonder dat er extra gereedschap of schroeven nodig zijn. Dit bespaart tijd en moeite tijdens het installatieproces.

  2. Flexibiliteit: De magnetische montageklemmen bieden een grote mate van flexibiliteit bij het aanpassen of verplaatsen van LED profielen. Omdat ze niet permanent vastgezet zijn, kun je eenvoudig de positie van de profielen wijzigen of ze verwijderen indien nodig.

  3. Schadevrij: Een ander voordeel van de magnetische montageklemmen is dat ze geen schade veroorzaken aan de LED profielen of het oppervlak waarop ze zijn bevestigd. Er zijn geen boorgaten of lijmresten die achterblijven, waardoor de esthetiek van de installatie behouden blijft.

De handige magnetische montageklemmen van Profielgigant.nl bieden een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor het bevestigen van LED profielen. Dankzij de aantrekkingskracht en polaire eigenschappen van magneten, kunnen deze klemmen gemakkelijk en veilig worden bevestigd aan metalen oppervlakken. Met hun eenvoudige installatie, flexibiliteit en schadevrije toepassing vormen ze een waardevolle toevoeging aan elke LED profiel installatie.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.