Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

Zigbee E27 LED lamp RGBCCT - 2 stuks Duo Pack

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€14,95
€12,36
Niet op voorraad
  • Gratis Lichtadvies op maat
  • Wij realiseren Lichtwensen
  • Eigen LED voorraad en magazijn
  • Kom langs in onze LED showroom

Productinformatie

Met het Luksus Zigbee E27 led RGBCCT Duo Pack haal je twee kleurrijke en slimme lampen in huis. Deze lampen hebben een vermogen van 9,5 watt en een E27 fitting. Naast warm wit licht bieden deze lampen meer dan 16 miljoen kleuropties om uit te kiezen, waardoor je eindeloos kunt variëren met de sfeer in huis.

Bediening via afstandsbediening, app of spraakassistent Het Luksus Zigbee E27 led RGBCCT Duo Pack wordt geleverd inclusief afstandsbediening. Hiermee kun je de lampen eenvoudig bedienen zonder dat je daarvoor een E27phone of tablet nodig hebt. Uiteraard is het ook mogelijk om de lampen te bedienen via de app op je E27phone of tablet, of met spraakopdrachten via een Amazon Alexa of Google Home spraakassistent.

Compatibel met andere E27 producten De Luksus Zigbee E27 led RGBCCT lampen zijn compatibel met andere ZigBee 3.0 producten, zoals Philips Hue en Ikea Tradfri. Hierdoor kun je de verlichting eenvoudig integreren in je bestaande slimme huis systeem. Dit zorgt ervoor dat je alle lampen met een eenvoudige app kan instellen en bedienen.

Meer dan 16 miljoen verschillende kleuropties Met het Luksus Zigbee E27 led RGBCCT Duo Pack kun je het licht dimmen, in- of uitschakelen en de kleur aanpassen, waarbij je meer dan 16 miljoen verschillende kleuropties hebt. Daarnaast is het mogelijk om tijdschema's in te stellen, waardoor de lampen automatisch aan of uit gaan op de door jou ingestelde tijden.

Energiezuinig en lange levensduur De Luksus Zigbee E27 led RGBCCT lampen zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Kortom, een slimme en kleurrijke keuze voor iedereen die van comfort, gemak en sfeer houdt!

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.