Ruim 12,5 jaar LED leverancier Gratis lichtplan en lichtadvies

Lichtadvies nodig? Bel direct: +31 (0) 850 020 244

Terug

LED sierlijst 2 meter – C361WIT- 5 x 5 CM

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€60,20
€49,75
Op voorraad
 • Gratis Lichtadvies op maat
 • Wij realiseren Lichtwensen
 • Eigen LED voorraad en magazijn
 • Kom langs in onze LED showroom

Productinformatie

Wanneer u op zoek bent naar de beste manier om LED strips tegen een muur te bevestigen dan is dit precies de sierlijst die u nodig heeft!

Lees alles over het gebruik van Orac sierlijsten in onze handleiding.


Deze unieke LED verlichtingsprofielen zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn verlichting op een moderne en unieke wijze wenst te integreren in het interieur. De LED sierlijsten maken ieder interieur uniek.
Dankzij de hedendaagse en subtiele lijnen combineren deze producten op een subtiele manier functionaliteit met uniek design.
De sierlijsten verbergen LED strips op een indirecte wijze, dit zorgt voor indirecte en zeer onopvallende verlichtingseffecten.
Onze bijbehorende LED strips zijn gemakkelijk in deze sierlijsten te installeren, bovendien is het energieverbruik zeer laag en de lichtopbrengst vergelijkbaar met oudewetse TL lampen!
Heeft u vragen over onze speciale LED strip sierlijsten ? Bel dan gerust 0850020244, gebruik de chat of mail ons.
Waar is deze LED sierlijst voor geschikt?
Deze unieke LED sierlijst kan in het directe zicht worden geplaatst. Doordat de LED strip vrij direct aan de oppervlakte ligt, zorgt dit LED profiel voor een ideale lichtspreiding richting uw plafond. Dit profiel is ideaal wanneer er een strakke indirecte lichtlijn langs uw plafond gewenst is.
Voor welke type LED strips is dit profiel geschikt?
Deze LED sierlijst is geschikt voor ieder type LED strips ongeacht de leverancier. Dus of het nu gaat om een LED strip met 1 enkele kleur zoals, wit, warm wit, koud wit, RGB of RGBW, RGBWW, RGB + CCT of Philips hue, met dit profiel is de installatie op een duurzame manier uit voeren en creëert u ongevraagde lichteffecten. Zowel IP20 als IP65 LED strips kunnen zonder enige moeite in dit profiel worden geplaatst.
De afmetingen van dit aluminium LED strip profiel:

  • L/B/H: 200 cm x 5 cm x 5 cm (buitenmaten)

LED sierlijst

 • De LED sierlijst is eenvoudig te monteren
 • Geschikt voor alle type LED strips (ongeacht de leverancier)
 • De sierlijst voor LED strips is verkrijgbaar in 2 meter en eenvoudig te verlengen

  De technische gegevens:
 • Materiaal: Kunststof
 • Geschikt voor ieder type LED strips 
 • Kleur : Geprimeerd wit (overschilderbaar)
 • De LED sierlijst is geschikt voor binnengebruik

Het installeren van LED sierlijsten
Het monteren van de sierlijsten is goed uit te voeren dankzij onze speciale montage lijm. Afhankelijk van de ondergrond zijn er 2 typen montagelijm verkrijgbaar. Afhankelijk van de totale lengte van uw LED sierlijst adviseren wij bij het product hoeveel lijm u nodig heeft.
Wat ontvangt u in de verpakking?
LED profiel 2 meter (wit)
De voordelen van een LED sierlijst:
Deze LED sierlijsten zijn de oplossing voor het professioneel installeren en monteren van LED strips. Deze sierlijsten zorgen voor een prachtige afwerking met een mooie, nette en subtiele uitstraling. Door gebruik te maken van een LED profiel zijn de LED strips niet onderhevig aan stof en vuil waardoor de lichtkwaliteit ook op lange termijn goed blijft.
Daarnaast hebben de LED sierlijsten een gunstig effect op de levensduur van uw LED strips. Led strips kunnen worden aangebracht op verschillende ondergronden en soorten oppervlakten, hoe beter een oppervlakte isoleert, hoe minder goed de LED strips hun warmte kwijt kunnen. En hoe beter de LED strips hun warmte kwijt  kunnen, hoe langer de LED strip mee zullen gaan. LED strips raken door het aluminium in het profiel de warmte beter en efficiënter kwijt.
Naast deze praktische voordelen zorgen de LED sierlijsten natuurlijk voor de perfecte afwerking van uw LED strips. Al onze LED sierlijsten profielen zijn verkrijgbaar in 2 meter. Deze sierlijsten afdekkingen zorgen voor een ideale verspreiding van het licht richting het plafond of de wand dat afkomstig is van uw LED strips. U ziet dus niet langer de afzonderlijke LED lampjes: dit verzorgt een extra mooi egaal lichteffect. Onze LED sierlijsten zijn tevens eenvoudig naast elkaar te monteren. U kunt dus zeer eenvoudig iedere ruimte voorzien van LED strips. U kunt de profielen eenvoudig bevestigen door middel van speciale montagekit.
Ongeacht de omvang van uw project en of het nu gaat om een zakelijk of particulier project, bieden wij u interessante projectkortingen aan. Om gebruik te maken van deze speciale kortingsactie verzoeken wij de projectaanvraag naar ons toe te sturen via het volgende offerteformulier.
Mocht u vragen hebben over het toepassen van LED strips, het installeren of toepassen van LED sierlijsten en LED profielen neemt u dan gerust contact op met het team van Profielgigant.nl op nummer 0850020244. Wij zijn voor vragen ook bereikbaar per e-mail of via de chatfunctie op onze webshop.
Profieligant.nl is de webshop als het gaat om voordelige LED profielen. Wij hebben ruim 50 verschillende modellen LED profielen & LED sierlijsten uit voorraad leverbaar.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.